Spesialrådgiver for konsernledelsen og styret Posten Norge

Posten Norge er et nordisk post- og logistikkonsern som skal gjøre handel og kommunikasjon enklere for mennesker og virksomheter i Norden. Vi har en ambisiøs strategi der satsing på innovasjon og bærekraft står sentralt. Vår visjon er «Vi gjør hverdagen enklere og verden mindre». Den setter føringer for hva vi prioriterer og strekker oss etter.

Sentral rolle, tett på konsernledelsen og styret i Norges mest innovative bedrift

Posten Norge ønsker å gjøre hverdagen enklere og verden mindre. Nå ser vi etter en spesialrådgiver som kan bidra til at vi strekker oss mot visjonen, i en sentral rolle som tilrettelegger for et velfungerende arbeid i konsernledelsen og i styret.

Dette er en nyopprettet rolle med en bred kontaktflate og som kombinerer oppgaver som i dag er fordelt mellom flere personer og fagområder. Du vil fungere som rådgiver, både for styreleder og toppledelse om saksgang, strategiske spørsmål og gjennomføring av prosesser i konsernledelsen og i styret. Stillingen har også funksjon som styresekretær.

Vi ser etter deg som har god forståelse for de juridiske rammene for styrets arbeid og kunnskap om formelle krav til styrearbeid. Du har god kommersiell og finansiell forståelse, og interesse for generelle forretningsmessige forhold og for spesifikke bransjeutfordringer.

Vi forutsetter utdanning på masternivå, fortrinnsvis innenfor juss eller økonomi.

Du kommuniserer godt på norsk og engelsk. Konsern- og matriseerfaring er en stor fordel, og du må ha solid forståelse for det organisatoriske samspillet i komplekse strukturer. Du er en god relasjonsbygger med evner til samarbeid på tvers av fagområder og på ulike stillingsnivå. Som person er du nøyaktig og strukturert, samt uredd og har sterk gjennomføringsevne.

Rett person vil få et stort ansvar og spennende innsikt i driften av Norges mest innovative bedrift, og gode personlige utviklingsmuligheter.

Stillingen er en del av konsernstab Strategi og kommunikasjon.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Visindi ved Rune Hope, tlf. 450 75 000, Magne Amundsen, tlf. 916 56 101 eller Morten Bjørnå, tlf. 977 11 440.


Lignende søk: Konsulent, Transport / Logistikk / Lager