PwC søker revisor - Mo i Rana

Ønsker du en karriere i et stort og spennende kompetansemiljø i et internasjonalt selskap? PwCs kontorer i Nordland er i vekst, og vi søker nå å styrke vårt kontor i Mo i Rana. Vi søker derfor deg som ønsker å jobbe med revisjon i et kompetent og hyggelig miljø hos oss i PwC - vi kan love deg et utviklende fagmiljø, og mange spennende kundeoppdrag!

PwC Nordland er det ledende miljøet i vår bransje. Vi arbeider målrettet hver dag med å bygge lokal kompetanse, og har et tverrfaglig og hyggelig miljø med totalt 16 revisorer ved våre kontorer i henholdsvis Mo i Rana, Bodø, Mosjøen og Brønnøysund.

Vi søker deg som har:

  • Bachelor eller master innen finans, økonomi, regnskap eller revisjon
  • Minimum ett års erfaring innen revisjon
  • Faglig dyktighet og god teoretisk forståelse i økonomiske fag
  • Analytiske egenskaper
  • Forretningsforståelse
  • Gode relasjonsegenskaper og samarbeidsevner
  • Høy grad av integritet

Hva kan PwC tilby deg?
I PwC får du muligheten til å jobbe med oppdrag for spennende kunder, både i offentlig og privat sektor. Du blir du del av et utviklende og godt arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system. PwC har konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Tilleggsinformasjon om stillingen:

Du bes laste opp CV, søknadsbrev, karakterutskrifter (inkl. utveksling) og andre relevante vedlegg i PDF. Oppstart etter avtale.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Silja Eriksen (silja.eriksen@pwc.com/ +47 952 61 428) eller Morten Peters (morten.peters@pwc.com / +47 952 60 389).

Søknadsfrist: 31.10.2019.

Om Pwc:
PwC er et av verdens største kompetansehus. Hver eneste dag hjelper vi offentlige og private virksomheter med å omstille seg for fremtiden. I Norge sitter det 1.700 revisorer, rådgivere og advokater spredt over 27 kontorer, der ansatte har dyp innsikt i lokalt næringsliv og miljø. Globalt spenner nettverket over 158 land, med 180.000 medarbeidere.

Vårt brede kompetansemiljø gjør at vi kan løse komplekse problemstillinger på tvers av fagfelt. Hos oss sitter det fageksperter innen alt fra revisjon og regnskap, IT-sikkerhet og risikostyring, kunstig intelligens og tjenestedesign, rådgivning, forretningsjus, skatt og avgift.

PwC sine klienter varierer fra noen av verdens mest komplekse organisasjoner, til små og mellomstore lokale virksomheter. I den teknologiske omstillingen av Norge skal vi være et sikkerhetsnett som står sammen med kunden når virksomheten skal bevege seg ut i ukjent territorium. Sammen med kunden skal vi bidra til å bygge tillit og påvirke selskapets evne til verdiskapning og positiv utvikling. I PwC lever vi etter følgende verdisett: Act with Integrity, Make a difference, Care, Work Together, Reimagine the Possible.


Lignende søk: Spesialist, Regnskap / Revisjon, Rådgivning / Konsulenter