Operativ regnskapssjef med personalansvar til markedsledende hytteprodusent

Faun Gruppen (tidl. FH Gruppen AS) har i løpet av sine 15 år blitt markedsledende innen salg og oppføring av hytter i Norge. Gjennom selskapene Familiehytta, Nordlyshytter, Leve Hytter, Leve Leiligheter, Telemarkhytter og Øverbygg har konsernet utviklet skreddersydde hyttekonsepter med formål om å realisere drømmen til enhver hyttekunde. I 2021 ferdigstilte gruppen 631 hytter hvorav nesten samtlige ble levert nøkkelferdig, utført av selskapets egne snekkere. Siste tilskudd i gruppen sine selskaper er Leve Leiligheter som leverer fritidsleiligheter basert på egenutviklet leilighetskonsept.


Faun Gruppen (tidl. FH GruppenAS) er eid av PE-selskapet Altor og består i dag av 17 norske selskaper med fem ulike hyttebrands. Vi søker en operativ Regnskapssjef som vil få hovedansvaret for den eksterne finansielle rapporteringen av samtlige av konsernets enheter og sørge for at de til enhver tid tilfredsstiller relevante lover og regler, samt interne retningslinjer. I tillegg vil du være en pådriver for å effektivisere og digitalisere interne rutiner og prosesser knyttet til økonomi og rapportering. Du vil rapportere til, og jobbe tett med, konsernets CFO og vil selv ha personalansvar for regnskapsteamet på 4-5 personer.

Arbeidsoppgaver:

 • personalansvar, ledelse og utvikling av regnskapsteamet
 • faglig og operativt ansvar for regnskap, skatt og avgift, samt lønn. Prosjektregnskap vil også være sentralt
 • ansvar for regnskapsrapportering, kvalitets- og internkontroll
 • sørge for gjennomføring av effektive månedsavslutninger og årsoppgjør
 • pådriver til å effektivisere, forbedre og utvikle prosesser og rutiner
 • kontakt med revisor


Kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse
 • minimum fem års relevant erfaring
 • god regnskapsforståelse og erfaring fra større selskap
 • Erfaring fra prosjektregnskap vil være en fordel
 • generell god systemforståelse
 • gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsegenskaper på norsk


Personlige egenskaper:

Vi søker en strukturert kandidat med gode mellommenneskelige egenskaper. Du må være analytisk og nøyaktig, og ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. I tillegg må du kunne jobbe selvstendig og være ansvarsbevisst. Videre er det viktig at du er løsningsorientert, nysgjerrig og positiv. At du er proaktiv og serviceinnstilt verdsettes også, og at du overholder tidsfrister er en selvfølge.

Vi tilbyr: 

Konsernet er i stadig vekst og er opptatt av prosessforbedringer og systemtilpasninger, effektiviseringer og kompetanseheving. Dette innebærer at stillingen byr på svært gode muligheter for både faglig som personlig utvikling. Konsernets hovedkontor holder til i moderne lokaler på Hasle. Det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mobil
917 46 917/mona.gabrielsen@financepeople.no , eller Madeleine Bjørkman på mobil
977 67 773/
madeleine.bjorkman@financepeople.no

Vi håper å høre fra deg!

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Leder, Eiendom / Eiendomsmegling