Vi søker Interim konsulenter innen økonomi og finans

OPUS er et ledende rekrutterings- og konsulentselskap på økonomistillinger for spesialister og ledere. Vi tilbyr våre kunder tjenester innen; management for hire, rekruttering og utleie på alle nivåer innen økonomi, regnskap, finans og ledelse. Våre rådgivere er siviløkonomer med erfaring fra økonomi og rekruttering. Dette gjør at vi bedre kan finne de rette økonomene til våre kunder. OPUS bidrar til karrieremuligheter for våre kandidater og økt verdiskapning for våre kunder. www.opusfinance.no


OPUS Finance Recruitment søker konsulenter eller ledige kandidater til oppdrag og faste stillinger innen økonomi og finans som ønsker å jobbe i Oslo området. Våre konsulentoppdrag varer typisk fra 6-18 måneder. 

Ta gjerne kontakt med oss, hvis du er på jobbjakt eller om erfaring som konsulent er av interesse. Vi kan fortelle deg mer om mulighetene i jobbmarkedet og hvordan det er å jobbe som konsulent i OPUS Finance.

Vi ønsker å komme i dialog med deg som har erfaring roller som:

Business controlling / Financial controlling
Økonomisjef / CFO
Regnskapssjef
Konsernregnskapssjef / Group Controller
Finance Director / Investerings Director
Prosjekt controller
Regnskapskonsulent
BI / ERP konsulent

Har du spørsmål, så ta gjerne kontakt med Daglig Leder, Roald Wallestad, tlf. 901 56 356, roald.wallestad@opusfinance.no eller Marius Meyn, Rådgiver, tlf. 458 09 308, marius.meyn@opusfinance.no.i OPUS Finance. Du søker stillingen ved å registrere deg / laste opp din CV på www.opusfinance.no.  


Lignende søk: Konsulent, Bank / Finans tjenester, HR / Organisasjonsutvikling / Rekruttering