Forretningsutvikler/Business Controller

 

De norske Bokklubbene AS (Bokklubben og Bokkilden.no) er Norges opprinnelige bokklubb. Vi har i mer enn seksti år spredt leseglede til det norske folk gjennom bokklubber for barn, ungdom og voksne lesere. Bokkilden.no åpnet i august 1998 som Norges første nettbokhandel og er i dag en av Norges ledende nettbokhandlere. Litteraturen beriker livet og bidrar til å utvikle språkforståelsen, noe som er en viktig del av Bokklubbens samfunnsansvar. Vi står nå midt i et spennende omstillings- og digitaliseringsarbeid der vi som «en 60 år gammel startup» skal definere hva en god bokklubb skal være i framtida. Bokklubben har ca. 20 ansatte og holder til i lyse og trivelige lokaler på Storo i Oslo.


Vil du skape ny vekst for en sterk merkevare?

Bokklubben søker en Forretningsutvikler/Business Controller. Dette er en nøkkelrolle i en stor digital endringsoperasjon for en av Norges best etablerte kultur-merkevarer.

Vi ønsker oss en forretnings- og vekstorientert kollega med svært gode økonomikunnskaper og gode analyseferdigheter. Jobben din blir å identifisere muligheter for vekst og nye inntekter både fra eksisterende medlemsmasse og fra nye markedsområder. I mange tilfeller vil du også bli prosjektleder for gjennomføring av nye initiativer.

Som Forretningsutvikler/Business Controller i Bokklubben sitter du i ledergruppen, og du blir økonomisk rådgiver og sparringpartner for administrerende direktør. Du vil også være tett på styrets arbeid som styresekretær og i tett kontakt med Bokklubbens eiere, og ha det overordnede ansvar for å presentere resultater, økonomisk utvikling og nøkkeltall til ledergruppe, eiere og styre.

Du har ansvar for økonomi, regnskap og likviditetsstyring i selskapet. Det inkluderer ansvar for å utforme gode mål, prognoser, løpende oppfølging, måned- og årsavslutninger. Business Intelligence, innhenting av og formidling av målgruppeinnsikt, utvikling av business case og økonomisk analyse er sentrale deler av stillingen. Rollen har også ansvar for å identifisere muligheter for automatisering av oppgaver, rapportering av økonomiske data til ledergruppe og styre og oppfølging av eksterne økonomi- og regnskapstjenester.

Dette er jobben for deg som vil ha en hånd på rattet i en spennende snuoperasjon og som ønsker deg erfaring med alle deler av en spennende virksomhet. Vi tror den riktige kandidaten har god forretningsforståelse og kunnskap om både markedstrender og metode for innovasjon og forretningsutvikling. Kanskje har du noen års erfaring fra konsulentvirksomhet eller vekstinitiativer i større virksomheter. Det er definitivt en fordel hvis du liker å lese!

Vi kan tilby spennende oppgaver i et uformelt og fleksibelt arbeidsmiljø. Du kan jobbe hjemme av og til hvis du vil, du rekker å hente i barnehagen og får tilgang til flere bøker enn du noen gang har drømt om. Vi er ca. 20 ansatte og holder til i lyse og trivelige lokaler på Storo i Oslo.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Henriette Kjærås Aaberg på mob 976 15 226 / henriette.aaberg@financepeople.no.


Lignende søk: Konsulent, Media / Forlag