Engasjert og handlekraftig Business Controller/Business Analyst søkes til spennende eiendomsselskap

Bulk Industrial Real Estate er et av tre forretningsområder 100% eid av Bulk Infrastructure Group, en utvikler og eier av eiendom og bærekraftig digital infrastruktur. Selskapet er privateid, der gründer Peder Nærbø fortsatt er største aksjonær, etterfulgt av blant annet det kanadiske PE-fondet BentallGreenOak og John Fredriksen sitt investeringsselskap, Geveran.


Bulk Industrial Real Estate er på jakt etter en sulten og faglig sterk Business Controller/Business Analyst til teamet vårt. Rollen vil fungere som CFO sin høyre hånd og få mulighet til å ta del i et bredt spekter av arbeidsoppgaver. Vi er opptatt av å få inn en kandidat som har sterke analytiske egenskaper og som trives i et ambisiøst team. Stillingen vil være en betrodd rådgiver og forventes å støtte CFO innenfor alle disipliner som defineres som avdelingens ansvarsområder.

Arbeidsoppgaver:

  • koordinere og produsere månedlige og kvartalsvise rapporter på forretningsområdets operasjonelle KPIer, regnskapstall og likviditetsbehov
  • koordinere og gjennomføre årlig budsjettprosess for virksomhetsområdet
  • utarbeide business case, lånesøknader og koordinere finansieringsprosesser og covenant-rapportering
  • gjennomføring av M&A-prosesser i samarbeid med Business Development Manager
  • koordinering av tredjeparts verdsettelse av eiendomsportefølje som gjennomføres halvårlig
  • gjennomføre analyser av marked, vurdering av investeringsmuligheter og interne forbedringsinitiativer
  • bistå i årlig strategiprosess
  • ad-hoc analyser


Ønskede kvalifikasjoner:

  • høyere utdannelse på mastergradsnivå innen økonomi og administrasjon, revisjon, finans, økonomistyring eller lignende
  • minimum 3 års relevant arbeidserfaring fra tilsvarende rolle, revisjon, consulting eller lignende
  • sterk økonomi- og regnskapsforståelse, med solide analytiske egenskaper
  • avansert bruker av Excel og PowerPoint, og erfaring med å utarbeide velfundert beslutningsunderlag
  • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som er teamorientert og evner å motivere både deg selv og de rundt deg. Du er flink til å ta initiativ og evner å håndtere flere baller i luften parallelt. Leveransene dine er preget av fokus på detaljer og det du leverer er nøyaktig og relevant. Som person er du uredd og tar gjerne tak i nye problemstillinger med stort engasjement, samtidig som du evner å tenke selv for å finne gode løsninger på dine oppgaver. God struktur er en beskrivelse du vil kjenne deg igjen i, men du er samtidig løsningsorientert og evner å håndtere planendringer på en god måte.

Vi tilbyr
Hos oss vil du bli en del av et motivert team med brennende interesse for selskapsutvikling og det å utgjøre en forskjell. Du vil oppleve gode muligheter for både faglig og personlig utvikling i et team som ønsker å jobbe sammen for å nå felles mål. Vi har nylig flyttet inn i nyoppussede lokaler på Skøyen og tilbyr konkurransedyktige betingelser med fleksibel arbeidstid.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved John Ola Solheim på mobil 909 91 137 eller på john.ola.solheim@financepeople.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende.


Lignende søk: Konsulent, Eiendom / Eiendomsmegling