Er du Bjørvika Apartments sin nye CFO?

 

Vander leier ut fullt utstyrte leiligheter hovedsakelig til bedriftsmarkedet gjennom konseptene Bjørvika Apartments AS i Norge og Sky Hotel Apartments i Sverige. Selskapet ble startet i 2009 med kun tre leiligheter og én kunde, og har siden den gang vokst til å nå forvalte omlag 700 leiligheter fordelt på seks byer i Norge og Sverige, med en rekke store norske og internasjonale selskaper som kunder. Med dette er konsernet meget godt posisjonert i det kraftig voksende, nordiske Serviced Apartments markedet, og har som ambisjon å bli en ledende aktør i dette markedet. Dette innebærer kraftig vekst de kommende årene og mange spennende utfordringer!


Bjørvika Apartments fortsetter veksten og har store ambisjoner for fremtiden. Vi er på jakt etter en engasjert og ambisiøs CFO som vil tilføre selskapet ytterligere kraft mot den reisen som selskapet er på. Bjørvika Apartments i Norge og Sky Hotel Apartments i Sverige vil fra høsten 2022 gå under det felles konsernnavnet Vander. Som CFO vil du være ansvarlig for økonomi- og finansfunksjonen både i Norge og Sverige.

Du vil jobbe tett med CEO innen strategiske beslutninger, gi innsikt og økonomisk styringsinformasjon. Du vil dermed ha en sentral rolle i forretnings- og organisasjonsutviklingen, med analyse av aktuelle markedsområder, samarbeidspartnere og vekststrategi.

I denne rollen har du store muligheter til å utvikle deg i et selskap i solid vekst, innenfor en dynamisk bransje. Dette er en rolle for deg som enten har lignende erfaring fra tidligere, eller som føler deg klar til å ta steget opp. Du vil ha personalansvar i denne rollen, og rapporterer til CEO.

For deg er det viktig å optimalisere alle ressurser i teamet og ta i bruk digitale løsninger for å utvikle selskapet videre. Du evner å se det totale bildet av virksomheten, og liker å være tett på alle ledd av driften i selskapet. For å lykkes i rollen tror vi det er viktig at du viser engasjement og pågangsmot, og har lyst til å være med på å skape noe!


Sentrale ansvarsområder

 • Overordnet ansvar for økonomien i Norge og Sverige
 • Kontaktperson og oppfølging mot banker i Norge og Sverige
 • Følge opp nye og eksisterende investorer
 • Ansvar for P&L og likviditets rapportering
 • Utarbeide og videreutvikle rapportering
 • Utvikling og oppfølging av operasjonelle og finansielle KPI'er, inkl. lønnsomhetsanalyser
 • Finansielle vurderinger knyttet til eksisterende og nye prosjekter
 • Videreutvikle selskapets strategi for å nå fastsatte mål
 • Ad-hoc prosjekter


Kvalifikasjoner

 • Høyere økonomisk utdannelse
 • Minimum fem års relevant erfaring fra tilsvarende rolle; controlling, analyse, consulting o.l.
 • God regnskapsforståelse
 • Sterk i Excel og generelt stor interesse for IT-sytemer
 • Flytende skriftlig og muntlig i et skandinavisk språk, samt engelsk


Personlige egenskaper
Vi ser etter deg som har stor gjennomføringsevne, og som evner å beholde roen og ta selvstendige og strategiske beslutninger. Du trives med stort ansvar og høyt tempo, og er ikke redd for å bidra der det trengs. Du er opptatt av kvalitet og struktur, og har egenskaper til å motivere både deg selv og de rundt deg. Du tar initiativ, engasjerer deg og har evnen til å få ting gjort.

Selskapet tilbyr
Hos Bjørvika Apartments vil du møte et engasjert og dedikert team, med en brennende can-do holdning. Selskapet har en åpen-dør kultur der alle bidrar og står på for hverandre, og for å nå felles mål. Som en del av organisasjonen vil du oppleve gode muligheter for faglig og personlig utvikling blant kollegaer med bred bransjeerfaring. Selskapet holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo sentrum.


Dersom denne stillingen er interessant for deg, ber vi deg om å søke via www.opusfinance.no i henhold til GDPR. Vennligst legg ved CV, vitnemål fra høyere utdanning samt kortfattet søknadsbrev. Ved spørsmål til stillingen er du velkommen til å kontakte en av oss som er oppgitt som kontaktperson.

 


Lignende søk: Leder, Hotell / Restaurant