Business Manager Eiendom/Investering

 

Axera Business Management AS er et autorisert regnskapsførerselskap som tilbyr high end forretningsførsel hovedsakelig rettet mot private investeringsselskap, eiendomsselskap og formuende privatpersoner. Selskapet ble stiftet i 2011, og har grunnet stadig økende oppdragsmengde behov for ytterligere dyktige ansatte. Selskapet består per i dag av 9 personer med lang og bred erfaring fra denne type virksomhet samt revisjon.


Har du erfaring fra revisjon og er glad i fagområdene regnskap, skatt og avgift -men lei av revisjonsmetodikk? Axera Business Management vokser videre og søker nå en dyktig Business Manager som har lyst til å jobbe i et fagorientert miljø med likesinnede. Kundemassen består utelukkende av eiendoms- og investeringsselskaper, og som Business Manager har du fullt forretningsførselsansvar a-å for egen portefølje. 

Arbeidsoppgaver

- regnskapsansvar a-å for egne klienter
- periodisk regnskapsavslutning og rapportering
- utarbeidelse av konsernregnskap inkl. teknisk konsolidering
- bistand ved kapitalendringer, restruktureringer mv
- utarbeidelse av årsregnskap og likningspapirer
- rapportering til investorer samt utarbeidelse av protokoller
- koordinere mot eiere, banker, advokater og revisor
- oppfølging av egen kundeportefølje

Ønskede kvalifikasjoner

- høyere økonomisk utdannelse
- minimum fire års relevant arbeidserfaring, fortrinnsvis fra revisjon
- kjennskap til eiendoms-/investeringsbransjen er en fordel, herunder kjennskap til forholdsmessig mva, justeringregler og fritaksmetoden
- god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
- interesse for, og erfaring fra, regnskapssystemer, konsolideringsverktøy, årsoppgjørsprogrammer og excel
 

Personlige egenskaper

For å trives og lykkes i rollen må du være strukturert, nøyaktig og pliktoppfyllende. Du må være fleksibel, positiv og ha en god porsjon stå-på-vilje, og du må evne å kunne jobbe selvstendig og målrettet.

Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan Axera tilby en utfordrende, ansvarsfull og sentral stilling i et selskap i vekst. Du vil bli en del av et engasjert, hyggelig og ikke minst kompetent team hvor det vil være store muligheter for både faglig og personlig utvikling, og du vil få jobbe med en rekke spennende kunder. Selskapet holder til i nyoppussede lokaler i sentrum, og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Ulrik Langabø på mobil 930 05 357 eller på ulrik.langabo@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank & Finans, Eiendom / Eiendomsmegling, Regnskap / Revisjon