Regnskapscontroller til konsern i vekst

 

Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling.

Mestergruppen eier byggevarekonseptene Byggtorget, Bolist, Järnia og XL-BYGG med til sammen rundt 500 utsalgsteder i Norge og Sverige, og gruppen utgjør gjennom våre over 300 medlemsbedrifter i huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus og Blink Hus Norges største boligprodusent. I tillegg driver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester gjennom Mestergruppen Arkitekter. Gruppen er en av landets største hytteprodusenter, med kjente merkevarer som Saltdalshytta og Røroshytta i porteføljen, samt en ledende takstol- og precutprodusent gjennom Pretre. I vår portefølje inngår også Norges ledende handelshus for overflatebehandling, Malorama - med kjedekonseptene Fargerike, Kulør og Mal Proff med rundt 150 utsalgssteder.

Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer. Ferd er et familieeid investeringsselskap som satser på verdiskapende eierskap i virksomheter og finansielle investeringer.

Omsetningen til Mestergruppen er på rundt 18 milliarder kroner.


Mestergruppen fortsetter veksten og søker nå å styrke regnskapsavdelingen med en operativ, systemsterk og analytisk Regnskapscontroller. Du vil få en viktig rolle i regnskapsteamet som har ansvar for løpende bokføring, månedsavslutning og avstemminger samt rapportering for tildelte avdelinger/regioner og vil samarbeide tett med andre i økonomiavdelingen og med avdelingsledere og andre ressurspersoner i Mestergruppens økonomimiljø. Du vil komme inn i et konsern med stor fart, høy kompleksitet, korte beslutningsveier og høye krav til gjennomføring og leveranse, og du vil få jobbe sammen med dyktige, engasjerte og hyggelige kollegaer. Stillingen rapporterer til Regnskapssjef.

Arbeidsoppgaver

 • regnskap a-å
 • kontering og bokføring av inngående driftsfakturaer i forfakturasystem
 • remittering av inngående fakturaer til bank
 • anleggsregister, herunder føringer, oppdatering og avstemming
 • avstemming av balansekonti i Adra Balancer
 • periodiseringer og avsetninger ifm månedsrapportering
 • delta i månedsavslutning med ansvar for rapportering av enkelte avdelinger/regioner
 • prosjekter og ad hoc

Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse innen revisjon eller økonomi
 • minimum to års relevant erfaring fra regnskap
 • god regnskapsforståelse 
 • meget gode ferdigheter i Excel, samt generelt god forståelse og interesse for systemer
 • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Personlige egenskaper

For å lykkes og trives i rollen må du være strukturert, nøyaktig og analytisk. Videre må du være faglig sterk og opptatt av å holde deg oppdatert, og du må være teamorientert samtidig som du evner å jobbe selvstendig og ta eierskap til oppgavene dine. At du har en profesjonell fremtoning, er utadvendt og har godt humør er også viktige suksesskriterier, og det samme er evnen til å kommunisere og samarbeide på tvers av konsernselskaper og avdelinger.

Vi tilbyr
Til den rette kandidaten kan Mestergruppen tilby en utfordrende og samtidig svært spennende reise i et konsern som er toneangivende i en bransje i stor endring. Du vil garantert få bryne deg på utfordringer som vil gi deg både mestringsfølelse og utvikling, og du vil bli en del av et arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer. Inkludering og mangfold er viktig for Mestergruppen. Vi har som mål å være en arbeidsplass som reflekterer samfunnet vi lever i og at regnskapsteamet inkluderer personer med ulik livserfaring og perspektiver, alder, kjønn og nasjonalitet.  Mestergruppen holder til i moderne lokaler på Bryn. Konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø på 930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no.

 


Lignende søk: Konsulent, Varehandel / Kjededrift / Merkevare / FMCG