Er du vår nye Service Manager?

FinancePeople AS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap innenfor økonomi, regnskap og finans. Våre rådgivere er økonomer med relevant erfaring innenfor våre fokusområder. Gjennom våre prosesser vektlegger vi høy kvalitet og verdiskaping - både for våre kunder og kandidater. For mer informasjon, se vår hjemmeside www.financepeople.no.


Vi søker etter en fremoverlent og løsningsorientert Service Manager til vårt nye og moderne kontor i VIA Vika. 

FinancePeople består av 15 rekrutteringsrådgivere som jobber tett med mange av Norges mest spennende selskaper. Din hovedoppgave som Service Manager vil være å styre vår resepsjons- og møteromsvirksomhet på en strukturert, effektiv og profesjonell måte. Videre vil du være ansvarlig for alle daglige administrative oppgaver ved kontoret, i tillegg til å støtte våre rådgivere med produksjon av presentasjoner, analyser, tester, koordinering av intervjuer etc. i forbindelse med rekrutteringsprosesser. 

Trives du med å treffe nye mennesker hver dag og har en utpreget "can do" holdning, så er kanskje dette noe for deg!

Hovedarbeidsoppgaver vil være: 
•    klargjøring av møterom og mottak av kunder og kandidater
•    bistå med utarbeidelse av presentasjonsmateriell
•    administrasjon og utsendelse av testverktøy
•    innkjøp av kontorrekvisita
•    administrativt ansvarlig for alle våre eksterne og interne arrangementer
•    generell bistand til rådgiverne i rekrutteringsprosessen
•    ad hoc kontoradministrative oppgaver

For rett person vil det være mulighet for å utvikle seg i rollen og få mer ansvar, herunder bistå og avlaste daglig leder og ledergruppen med diverse administrative oppgaver, bistå i «on- and offboarding» av medarbeidere, ad hoc prosjekter, etc. 

Ønskede kvalifikasjoner:
•    relevant utdannelse, praktisk erfaring kan imidlertid kompensere for manglende utdanning
•    erfaring fra tilsvarende arbeid vil vektlegges
•    10 års relevant arbeidserfaring
•    gode kunnskaper i MS Office
•    meget god fremstillingsevne i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som har gode mellommenneskelige egenskaper og som motiveres av å gjøre hverdagen lettere for andre. Den rette kandidaten er engasjert, serviceinnstilt, profesjonell og omgjengelig i møte med kunder og kandidater, og i samarbeidet med sine kollegaer. Videre er du nøyaktig, strukturert og kvalitetsbevisst. For å lykkes i rollen, er det viktig at du er initiativrik, løsningsorientert og jobber selvstendig. Hos oss er det ofte en hektisk hverdag, og det er en forutsetning at du trives med et til tider høyt tempo.

Vi tilbyr:
FinancePeople er et av Norges ledende rekrutterings- og konsulentselskaper innenfor økonomi, regnskap og finans. Vi vil kunne tilby den rette kandidaten en personlig og faglig utvikling innenfor sitt område som vil gjøre deg til en viktig lagspiller i selskapets videre vekst. Du vil jobbe i et hyggelig miljø som har fokus på lagarbeid og måloppnåelse i felleskap.  Vi forventer at denne rollen i stor grad vil kunne løse alle oppgaver innenfor normal arbeidstid. FinancePeople flyttet i desember 2021 inn i helt nye og topp moderne lokaler i VIA-bygget i Vika.

FinancePeople fortsetter veksten – bli med på laget!

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt person. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Henriette Kjærås Aaberg på mob 976 15 226 / henriette.aaberg@financepeople.no eller André Herlofsen i FinancePeople, på mob 934 80 266 / andre@financepeople.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Leder, HR / Organisasjonsutvikling / Rekruttering