Har du gode analytiske evner og ønsker å jobbe med store datamengder i et børsnotert selskap?

Protector Forsikring er et skandinavisk selskap notert på Oslo børs. Vi har hatt rask og lønnsom vekst siden starten i 2004, fra 0 til ca 6 milliarder i premiekroner. Vi leverer landbaserte forsikringer til bedrifter og offentlige virksomheter, og distribuerer produktene gjennom utvalgte forsikringsmeglere. Vi er i dag rundt 500 ansatte fordelt på kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Storbritannia. Vår visjon er å være utfordreren, og vår kultur er basert på prestasjon, verdistyring og evnen til å tenke nytt og annerledes. Analyse/Underwriter-avdelingen forvalter en voksende portefølje på rundt 1,5 milliarder.


Protector Forsikring er et moderne forsikringsselskap med visjon om å utfordre bransjen. Vår lønnsomme vekst oppnår vi gjennom markedsledende analysemetodikk, egenutviklede analyseverktøy og modeller, effektive beslutningsprosesser og eierskap til leveranser. Teamet du blir en del av er ansvarlige for porteføljens lønnsomhet, samt å identifisere og predikere markedstrender. Du blir en del av et fremragende læringsmiljø, med høy grad av autonomi og ansvarsfølelse, teamet består av tolv personer og stillingen rapporterer til Head of Underwriting.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • høyere utdannelse på masternivå eller tilsvarende, gjerne innen økonomi, ingeniørfag, industriell økonomi, data science e.l.
  • gode Excelferdigheter er en fordel, men ikke et krav
  • kunnskap om eller interesse for bruk av verktøy som PowerBI, R, Python, SQL, etc. er en fordel, men ikke et krav
  • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
  • erfaring fra eller interesse for finans og forsikring er en fordel
  • god forretningsforståelse


Personlige Egenskaper:
Den riktige kandidaten blomstrer når den får jobbe med å strukturere, analysere og presentere store datamengder på en pedagogisk måte. Som person er du nysgjerrig og har et øye for detaljer, men evner samtidig å ta større perspektiv. Du er effektiv og beslutningsdyktig og opplever ansvarsglede. Du trives med nye og fremmede problemstillinger og legger stolthet i dine leveranser. Du tilnærmer deg problemløsning på en disiplinert og metodisk måte. Til slutt vil du kjenne deg igjen i verdiene våre; Troverdig, Innovativ, Modig og Engasjert. Vi er ett lag på vei mot et felles mål.

Vi oppfordrer både nyutdannede og deg med noen års relevant erfaring til å søke.

Vi kan tilby:

  • et ungt, fremoverlent og energisk miljø i et selskap i sterk vekst
  • et solid læringsmiljø med fokus på kontinuerlig utvikling, erfaringsutveksling og kompetanseheving
  • egne lederutviklingsprogrammer både for nye og erfarne ledere
  • et fantastisk arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser i moderne lokaler sentralt på Aker Brygge


Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Andreas Kleiven på mobil 948 87 566/andreas.kleiven@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Konsulent, Bank / Finans tjenester, Forsikring