Ønsker du en prosjektbasert fagrolle i et stort økonomimiljø?

 

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige, og er den største i Norge. Vi eies av våre over 530 000 medlemmer, og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte. OBOS driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig, og har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn. Inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak. Hovedkontoret er i Oslo.


På vegne av OBOS søker vi en faglig sterk ressurs til rollen som Prosess- og fagansvarlig innen konsernregnskap. Dette er en nyopprettet nøkkelrolle på gruppenivå i Norges mest spennende og fremtidsrettede eiendomskonsern. Det er en synlig og utadvendt rolle hvor du får bred eksponering mot store deler av økonomifunksjonen og blir en sentral bidragsyter til forbedring av rapporteringsprosessen til Norges ledende eiendomskonsern. Vi ser etter deg som har solid kompetanse innen regnskapsrapportering og som brenner for effektivisering av regnskaps- og rapporteringsfunksjonen. Rollen frigjøres i størst mulig grad fra operativ periodisk rapportering, slik at du kan jobbe dedikert med forbedringsprosjektene.

Stillingen er lokalisert på hovedkontoret sentralt i Oslo sentrum og rapporterer til Regnskapsdirektør. Du vil inngå i et eget team på konsernnivå samt bli del av et stort og kompetent fagmiljø hvor du vil bidra i diskusjoner med mange sparringpartnere. Rett kandidat har solid faglig kompetanse innen IFRS og god kompetanse innen konsolidering. Deler du i tillegg OBOS sine ambisjoner og engasjement, har vi veldig lyst til å prate med deg!

Sentrale arbeidsoppgaver og ansvar:

  • Sentral bidragsyter til prosessforbedring og standardisering av regnskaps- og rapporteringsfunksjonen, i tett samarbeid med øvrige kollegaer i økonomi- og finans divisjonen. 
  • Sentral bidragsyter til å videreutvikle og implementere nye digitale og automatiserte løsninger innen regnskapsrapporteringsprosessen
  • Bidragsyter ved periodisk konsolidering og kvartals-/ årsrapportering
  • Bidra til å sikre faglig kvalitet i leveranser innenfor regnskapsrapportering
  • Regnskapsfaglig støtte til konsernøkonomi og andre enheter i konsernet


Kvalifikasjoner:

  • Siviløkonom/statsautorisert revisor eller tilsvarende
  • 5-10 års relevant arbeidserfaring, enten fra revisjon eller tilsvarende stilling
  • Solid kunnskap og erfaring innen regnskapsrapportering i større konsern
  • Erfaring fra implementering av digitale systemer/verktøy knyttet til regnskapsrapportering
  • Kjennskap til regelverk for regnskap, MVA og skatt for eiendomsselskaper er en fordel
  • Kommersiell og helhetlig forretningsforståelse


Personlig egenskaper:

  • Evne til å jobbe systematisk og strukturert
  • Evne til å løfte blikket og se sammenhenger
  • Løsningsorientert, med sterkt engasjement for videreutvikling og effektivisering av rapporterings- og økonomifunksjonen
  • Selvstendig og solid gjennomføringsevne
  • Gode samarbeidsevner og relasjonsegenskaper - liker å jobbe i team og på tvers av avdelinger
  • God skriftlig og muntlig formuleringsevne


OBOS tilbyr:
Samfunnsengasjementet, og hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her. I tillegg er vi opptatt av å skape en inkluderende kultur, både innad og utad, hvor alle skal føle seg velkommen og kunne være seg selv. Hos oss får du en jobb med mening! I OBOS er det uante muligheter! OBOS er Norges største kompetansehus innen eiendom og vi er opptatt av at du skal få utvikle deg og oppfylle din karrieredrøm.

Vi kan tilby et inspirerende og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag. Interessante og utviklende arbeidsoppgaver med rom for nytenking gjør det gøy å gå på jobb.

OBOS investerer i egne ansatte og har gode ordninger som blant annet fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt firmahytter i inn- og utland.

 


Lignende søk: Konsulent, Eiendom / Eiendomsmegling