Senior konsulent Advisory; deg som er opptatt av tall, tillit og historiefortelling

 

Finansbransjen er i endring, og DNB må stadig tilpasse seg nye kundebehov, reguleringer, teknologi og endringer i markedssituasjon. Konsernfinans i DNB skal bidra til at DNB skaper de beste kundeopplevelsene, sikrer etterlevelse og leverer på finansielle mål. Vi styrker nå teamet vårt i avdelingen Advisory med en Senior konsulent.


I rollen som Senior konsulent vil du være en del av avdelingen Advisory i divisjonen Group financial reporting. I Advisory er vi i dag 6 dyktige og engasjerte kollegaer som brenner for gode diskusjoner med ønske om å finne de beste praktiske løsningene for forretnings- og støtteområdene i konsernet. Vi skal være gode og attraktive rådgivere slik at vår kunnskap er med å sikre at vi i DNB tilfredsstiller både dagens og fremtidens krav til finansiell rapportering.

Advisory jobber innenfor tre hovedområder knyttet til DNBs finansielle rapportering; Internasjonale regnskapsregler, internkontroll over finansiell rapportering og rapportering til myndigheter spesielt pålagt banker.
 
Arbeidsoppgaver

 • Løpende rådgivning til forretningsområdene i DNB, både nasjonalt og internasjonalt.
 • Bidra i utarbeidelse av konsernets kvartals- og årsregnskap. 
 • Vurdere og dokumentere vurderingstema i konsernregnskapet, samt delta i rapportering til revisjonsutvalget. 
 • Tolkning og praktisk bruk av IFRS i DNB. Du skal kunne bli en av våre beste på IFRS 9. 
 • Delta i eller lede implementering av nye/ endrede IFRS standarder. 
 • Bidra i ad-hoc prosjekter som Group financial reporting deltar i på tvers av konsernet. 

 
Kvalifikasjoner

 • Økonomisk utdannelse på masternivå eller tilsvarende, gjerne master i revisjon og regnskap (MRR).
 • God innsikt i og interesse for de internasjonale regnskapsreglene (IFRS).
 • 3-5 års erfaring fra lignende stilling, erfaring fra økonomifunksjon eller revisjon av større foretak.
 • Erfaring fra finans/bank, og/eller god kjennskap til finansielle instrumenter, vil være en fordel, men ikke et krav.
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på engelsk og norsk.


Egenskaper
Du er en positiv og initiativrik person som tar ansvar, er selvstendig og har en god gjennomføringsevne. Vi ser etter deg som er systematisk og nøyaktig. Du er uredd, kan utfordre etablerte sannheter og ser nye løsninger, samt implementere nye løsninger i praksis. Vi i Advisory jobber mye på tvers i organisasjonen og i ulike miljøer. Vi trenger derfor deg som også har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, pågangsmot og engasjement! 

 
Vi tilbyr  

 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med gode utviklings- og karrieremuligheter.
 • Et givende faglig og sosialt miljø med fokus på utvikling og læring. Vi har mye engasjement og mange gode diskusjoner i en kultur med stor takhøyde.
 • Hyggelige og moderne lokaler i Bjørvika og fleksible løsning ift remote work.
 • Konkurransedyktige betingelser.


Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Anne Hilde Nilsen på 975 89 490/anne@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende.


Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette. 
For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt. Vi gjør oppmerksom på at vi aldri vil be om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

 


Lignende søk: Konsulent, Bank / Finans tjenester, Bank & Finans