Vil du jobbe som regnskapscontroller innen shipping og offshore?

 

Pareto Business Management (PBM) er Norges ledende finansielle service- og supportpartner i eiendom og shipping/offshore, med fagspesialister på regnskap, skatt, selskapsrett og teknisk forvaltning som håndterer økonomistyring, regnskap, rapportering og rådgivning. PBM inngår i Pareto-gruppen og jobber tett med Project Finance-avdelingen i Pareto Securites, som er en ledende aktør innen prosjektfinansiering og investeringsbank innen eiendom, shipping, offshore og fornybar energi.


Pareto Business Management (PBM) har en portefølje bestående av ca. 100 ulike prosjekter innen shipping og eiendom til en verdi av ca. USD 6 milliarder. De ønsker nå å styrke sin shippingavdeling med en nysgjerrig og fremoverlent regnskapscontroller med sterk interesse for å lære regnskapsfaget. Teamet består i dag av ti personer fordelt på regnskap og management, og du vil rapportere til teamleder for shippingavdelingen. Som regnskapscontroller i PBM vil du få jobbe selvstendig med faglige utfordrende arbeidsoppgaver med regnskap fra A-Å og du vil bli en del av et meget kompetent og godt arbeidsmiljø. 

Arbeidsoppgaver:

  • løpende regnskapsførsel og bilagshåndtering
  • MVA-oppgjør
  • remittering og avstemminger
  • utarbeidelse av årsregnskap og ligningspapirer
  • koordinering og kommunikasjon med kunder og tredjeparter som banker, revisor med flere

Ønskede kvalifikasjoner:

  • økonomisk utdannelse
  • 2-3 års relevant erfaring 
  • god regnskapsforståelse og interesse for shipping
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk
  • god kjennskap til Excel

Personlige egenskaper:

Vi søker deg som er nysgjerrig, ansvarsfull, nøyaktig og som har ønske og evne til å lære. Videre må man fungere godt i team, men må også inneha evnen til å jobbe selvstendig. En iboende interesse for shipping og offshore er en fordel.

Vi tilbyr: 

Vi tilbyr en variert og utfordrende arbeidshverdag i et faglig sterkt arbeidsmiljø i et attraktivt og solid selskap. I tillegg vil det tilbys god opplæring. Dette er en selvstendig stilling som innehar mye fleksibilitet, samt gode muligheter for karriereutvikling. Det er også muligheter for utvikling innen oppgaver som budsjettering, cash management og lignende. Det tilbys konkurransedyktige betingelser. Pareto holder til i flotte lokaler i Vika. 

Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Madeleine Bjørkman på 977 76 773/madeleine@financepeople.no eller Mona Gabrielsen på 917 46 917/mona@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 


Lignende søk: Konsulent, Bank / Finans tjenester, Maritim / Shipping, Olje / Gass