Business Development Manager

 

Mills AS er et norsk mat- og merkevarehus som produserer og markedsfører flere av landets mest kjente og kjære matvarer. Gjennom merkevarer som Delikat, Mills, Vita hjertego’, Soft Flora, Melange, Olivero og Plantego’ utfører vi hovedoppgaven vår; å gjøre det enklere for dagens og fremtidens generasjoner å samles rundt sunn og god mat.

Vi har om lag 450 ansatte og omsetter for 2,2 milliarder kroner. Hovedkontoret holder til på Grünerløkka i Oslo, hvor vi har holdt hus helt siden 1885. Fabrikkene våre ligger i Fredrikstad, Drammen og Polen.

Mills er en ansvarlig samfunnsaktør. Vi er lidenskapelig opptatt av å gjøre den norske hverdagsmaten sunnere og bedre og ta godt vare på alle ledd i verdikjeden vår. Over 80% av våre råvarer kommer fra planteriket og vårt bærekraftløfte er å levere produkter som er bedre for deg og bedre for planeten.


Vi søker nå etter en Business Development Manager til spennende nyopprettet stilling i Mills AS

Mills har de siste årene skapt organisk vekst gjennom en sterk satsning på innovasjon og utvikling. I tillegg vil vi nå styrke vår satsning igjennom økt fokus på oppkjøp og allianser. Mills søker derfor en kandidat med solid økonomisk forståelse og forretningssans med en ambisjon om å utvikle selskapet videre. Som Business Development Manager vil du være med å videreutvikle dagens forretning gjennom eksternt samarbeid, allianser og oppkjøp. Stillingen rapporterer til CFO og vil jobbe tett med ledergruppen og andre sentrale personer i selskapet og Agra- konsernet.

Sentrale oppgaver

 • bygge opp og lede satsningen på vekst fra oppkjøp og allianser
 • analysere og vurdere relevante investeringscase og markeder 
 • utvikle og vedlikeholde verktøykasse og rammeverk for arbeidet
 • være sentral i forhandlinger, samt koordinere finansiell og juridisk due diligence
 • utarbeide og presentere business case til sentrale beslutningstakere
 • ad hoc-prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdanning
 • 3-6 års relevant erfaring fra forretningsutvikling i industrien eller fra Investment Banking, konsulenthus, eller lignende
 • sterk forretningsforståelse
 • erfaring fra prosjektledelse
 • meget god analytisk kapasitet og meget gode ferdigheter i Excel- og PowerPoint
 • god muntlig og skriftlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper
Vi ser etter en lagspiller som ønsker å gjøre en forskjell, er proaktiv og som ser muligheter der andre ser begrensninger. Du trives godt i samarbeid med andre, men er selvstendig og evner å drive prosesser på egenhånd. Vi trenger deg som er kvalitetsbevisst, og som trives med å ha flere baller i luften samtidig. Hos oss får du god bruk for din nysgjerrighet og kreativitet.

Vi tilbyr
Vi tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et selskap med høy aktivitet og et godt arbeidsmiljø. Den rette kandidaten vil være en viktig bidragsyter i videre utviklingen av selskapet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og arbeidssted i Oslo. 


Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte André Herlofsen på 934 80 266/andre@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende.


Lignende søk: Leder, Industri / Produksjon