Investment Banking, Research og summer interns 2023

Vi søker etter nye medarbeidere til Investment Banking (fast stilling) og Research (fast stilling og summer interns 2023)


Investment Banking

Som medarbeider i vår Investment Banking avdeling vil man være en del av et team som jobber med tilrettelegging av egen- og fremmedkapital, fusjoner og oppkjøp, samt annen rådgivning for både nordiske og internasjonale selskaper.

Research

Som analytiker i vår Research avdeling vil du inngå i et team på 20 personer som har ansvar for analyse av mer enn 250 norske og internasjonale selskaper. Du vil jobbe tett med flere av Norges mest kompetente innen sitt felt. Som analytiker vil du jobbe sammen med meglere mot investorer samt bistå i forbindelse med kapitalinnhenting og børsnotering av selskaper.

Arbeidsoppgaver

  • Analysere selskaper og bransjer med bred eksponering på tvers av prosjekter og sektorer
  • Finansiell modellering og verdsettelse av selskaper
  • Utarbeide presentasjoner, dokumentasjon og beslutningsmateriale
  • Kontakt med norske og internasjonale investorer og børsnoterte selskaper
  • Bistå i forbindelse med kapitalinnhenting, børsnotering, oppkjøp, salg og fusjoner (Investment Banking)

Vi ser etter kandidater med sterk personlig motivasjon, solide analytiske egenskaper, interesse for verdipapirmarkedet, kommersiell legning og høy etisk standard. Det forventes at kandidaten har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. Høyt faglig kunnskapsnivå er en forutsetning. Stillingene krever ellers god arbeidsmoral, samt effektivt samarbeid med kollegaer. 

For den rette kandidat tilbyr vi konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø, dyktige kollegaer og tidlig ansvar. Arbeidssted vil være selskapets lokaler i Oslo, men det må påregnes en del reisevirksomhet. Vi oppfordrer nyutdannede og de med 1-3 års arbeidserfaring å søke. «Summer internship» er for studenter som har fullført tre eller fire års høyere utdannelse.

Søknaden skal inkludere søknadstekst, CV, karakterer tilbake til og med VGS, samt øvrige dokumenter.

Søknaden registreres her:
Investment Banking
Equity Research
Summer interns 2023

Ved eventuelle spørsmål angående registrering av søknaden, send en mail til karriere@sb1markets.no.

Søknadsfrist er 19. august 2022, men vi oppfordrer kandidater til å søke fra 1. august. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

 

Kontaktperson Investment Banking:
Thomas Løberg
Tlf: +47 454 48 988
E-mail: thomas.loberg@sb1markets.no

Kontaktperson Research:
Petter Kongslie
Tlf: +47 984 11 080
E-mail: petter.kongslie@sb1markets.no

 


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans