Söderberg & Partners Wealth Management søker til nyopprettet stilling Manager investorrapportering

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Söderberg & Partners Wealth Management AS er et frittstående og uavhengig finanskonsern som tilbyr finansielle tjenester og formuesrådgivning til privatpersoner, investeringsselskaper, stiftelser og andre organisasjoner. Söderberg & Partners Wealth Management AS ønsker å skape Norges ledende rådgivningsmiljø ved å rekruttere de beste formuesrådgiverne og andre fagfolk fra finansbransjen.

Vi er en del av Söderberg & Partners-gruppen, Nordens ledende frittstående aktører innen formuesrådgivning. Selskapet har tillatelse fra Finanstilsynet til å utføre investeringsrådgivning, aktiv forvaltning, ordreutførelse, samt mottak og formidling av ordre. Vi er medlem av Verdipapirforetakenes Sikringsfond og Autorisasjonsordningen for finansielle rådgivere.


Söderberg & Partners Wealth Management har de siste årene bygget opp en solid forretningsmodell som sikrer at vi kan yte formuesrådgivning av høy kvalitet til alle våre klienter. Selskapet har store ambisjoner for fremtiden, med sterke eiere og fokus på lønnsom vekst. Vi har i dag 170 ansatte fordelt på selskapets kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen, Tønsberg, Kristiansand, Porsgrunn og Ålesund. Vi tar sikte på å samle bransjens dyktigste rådgivere og spesialister hos oss, og vil nå styrke selskapets satsning med en nyopprettet stilling som manager for investorrapportering.

Stillingen inngår i forretningsområdet Operations som består av Investorservice, Aktiv Forvaltning, Investorrapportering og Forretningsstøtte. Vi skal nå ansette en manager investorrapportering, og søker deg som har et ønske om å bidra til å vedlikeholde og utvikle våre gode investorrapporter i takt med best practice innenfor vårt område. Stillingen rapporterer til COO. Vi kan tilby en spennende stilling med gode utviklingsmuligheter i et selskap i sterk vekst.
 
Ansvar/arbeidsoppgaver
Stillingen vil ha total ansvaret for all rapportering til selskapets klienter. Her vil det bli særlig viktig at kandidaten har et godt øye for kvalitet og detaljer, da investorrapporteringen er en veldig viktig del av selskapets leveranser til våre klienter. Det forventes at den rette kandidaten evner og videreutvikle rapporter, samt forbedre, effektivisere og dokumentere alle prosesser rundt investorrapporteringen. All myndighetsrapportering som er knyttet opp mot  investorer vil også ligge til denne stillingen. Til slutt er det verd å nevne at du vil være sentral i å lede og delta i prosjekter som er knyttet opp mot rapportering til klienter.
  

Et konkret prosjekt du vil være involvert er som deltager i teamet som er ansvarlig for drift og videreutvikling av selskapets digitale innloggingstjenester for klienter. Dette er et meget viktig satsningsområde for selskapet. Her vil du være en viktig bidragsyter som både vil lede og delta i prosjekter knyttet til dette, og du vil ha en avgjørende stemme i beslutninger vedrørende videreutvikling av dette. Høres disse oppgaven spennende ut er det kanskje akkurat deg vi ser etter?

 
Kvalifikasjoner

 • utdanning på mastergradsnivå innen økonomi eller finans
 • kjennskap til verdipapirmarkedet
 • meget gode Excel kunnskaper
 • minimum 3-5 års relevant arbeidserfaring
 • erfaring med rapportering til investorer og/eller regnskap er en fordel

 
Personlige egenskaper

 • tar proaktivt initiativ og ansvar
 • er positiv og samarbeider godt med andre
 • nøyaktig og strukturert med evne til å prioritere
 • gode ferdigheter i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

 
  Vi kan tilby  

 • en stilling i et ledende norsk frittstående verdipapirforetak
 • konkurransedyktig lønn og 6 uker ferie
 • en variert og spennende hverdag i et selskap med vekstambisjoner
 • engasjert fagmiljø med trivelige kollegaer
 • faglig og personlig utvikling
 • nye og moderne kontorlokaler i VIA Vika
 • tilgang til treningsfasiliteter i tilknytning til kontorlokalene


Virker dette interessant ber vi deg søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte André Herlofsen, Daglig leder/Partner i FinancePeople på 934 80 266/andre.herlofsen@financepeople.no 


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans