Er du kommersielt anlagt og glad i analysearbeid?

Elkjøp Nordic omsatte varer og tjenester for over 49,8 milliarder kroner og er klar markedsleder innen elektronikk i Norden.

Vi er en omnichannel-forhandler av forbrukerelektronikk som opererer i alle de nordiske landene samt Island, Grønland og Færøyene. Vi er over 11.000 engasjerte ansatte fordelt på mer enn 420 forskjellige lokasjoner. Vi er eid av britiske Currys – en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk. På vårt nordiske hovedkontor i Nydalen er vi cirka 400 personer i ulike spesialistfunksjoner som jobber kontinuerlig for å støtte våre kollegaer i de nordiske landene.

Vår visjon er 'We help everyone enjoy amazing technology'. Vi oppnår dette gjennom å fokusere på våre kjerneverdier som er ansvarlighet, engasjement og effektivitet.


Elkjøp har kontinuerlig fokus på å styrke kvaliteten på analyser for økt innsikt og gode beslutningsgrunnlag for selskapet. Vi er nå på jakt etter en Business Analyst til kommersiell avdeling som skal jobbe aktivt med utvikling av relevante analyser gjennom moderne analyseverktøy samt  bidra til å sikre våre data “én sannhet“. I rollen får  du mulighet til å utvikle din kommersielle forståelse og evne til å evaluere komplekse data, og samtidig bidra til at Elkjøp utvikler seg i riktig retning. Rollen rapporterer til Commercial Business Intelligence Manager.

Ansvarsområde

 • ansvar for å utarbeide relevante analyser som bidrar til økt innsikt og bedre beslutningsgrunnlag for kommersiell avdeling samt på tvers av andre avdelinger
 • aktivt bidra med å identifisere forretningsutfordringer og forbedringsområder samt videre komme med forslag til forbedringstiltak med bakgrunn i ulike analyser
 • jobbe tett sammen med andre avdelinger i konsernet for å sikre “én sannhet“ i datakilder, samt riktig bruk av tilgjengelig data
 • fungere som avdelingens superbruker for relevante BI-verktøy, eksempelvis Tableau og Cognos
 • være et bindeledd mellom tilgjengelig data og kommersiell avdeling for å sikre fullstendig informasjonsflyt
 • aktivt bistå inn i vurderingen av ulike business case
 • ad hoc prosjekter og analyser


Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk eller teknisk utdannelse på mastergradsnivå
 • minimum to års relevant erfaring med fokus på analyse og tallbehandling
 • erfaring med bruk av relevante BI-løsninger er absolutt en fordel, eksempelvis Cognos eller Tableau. Erfaring med SQL er også et pluss.
 • kompetanse innen behandling av komplekse data og evne til å trekke ut og visualisere relevant informasjon gjennom analyseverktøy
 • god kompetanse innen økonomistyring og finans
 • erfaren bruker i Office pakken – spesielt Excel og PowerPoint.


Personlige egenskaper
Vi er på jakt etter deg som er analytisk anlagt og strukturert tilnærming til ditt arbeid. Dine nåværende og tidligere ledere vil beskrive deg som en gjennomfører til riktig tid og med god kvalitet. Du er proaktiv som type og trives godt i relasjon med andre. Videre er du dyktig på kommunikasjon mot ulike stillingsnivåer og er generelt sett en sosial og omgjengelig ressurs. Detaljer er noe du er opptatt av, men evner likevel å løfte blikket og se helheten i ulike problemstillinger.

Vi tilbyr
Som ansatt hos oss vil du bli en del av et engasjert og kompetent team i ett av Nordens største selskaper, i en bransje under kontinuerlig utvikling. Du vil inngå i et team med dyktige medarbeidere og vil få mulighet til å jobbe i et åpent og inspirerende arbeidsmiljø med gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Arbeidssted vil være i Nydalen i Oslo, der vi sitter i moderne lokaler.

Kulturen vår er viktig for oss, og det er viktig at du også kan identifisere deg med våre kjerneverdier; ansvarlighet, engasjement og effektivitet.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Finance People ved John Ola Solheim på mobil 909 91 137 eller på john.ola.solheim@financepeople.no
 
Alle henvendelser behandles konfidensielt. 
 
Søknader behandles fortløpende.

 

 


Lignende søk: Konsulent, Bank & Finans, Varehandel / Kjededrift / Merkevare / FMCG