Har du lyst til å jobbe som Group Financial Controller i en innovativ kompetansevirksomhet?

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende fire forretningsområder: Bygg & Eiendom, Samferdsel, Energi og Industri, Vann & Miljø.


Vi skal styrke teamet på konsernregnskap med en ny Group Financial Controller som skal inngå i et team på tre, og i tillegg jobbe tett med  business controlling og treasury. Stillingen rapporterer til Group Chief Accountant og vil være hennes fremste rådgiver og sparringspartner. Group Financial Controller bistår i alle leveranser knyttet til konsernregnkapsfunksjonens ansvarsområder, og vil kunne få ansvar og være pådriver for deler av leveransene. Stillingen inngår i konsernstab.

 

Arbeidsoppgaver

  • være en sentral bidragsyter i periodeavslutninger, inklusive bærekraftsrapporteringen og utarbeidelse av relevante analyser
  • utarbeidelse av konsernets kvartals- og årsregnskap med noter, og skatteberegning/skattemelding for morselskap og Multiconsult Norge AS
  • bistå i vurderinger av regnskapsmessige problemstillinger for konsernet og datterselskaper
  • implementering av konsernpolicyer og støtte til økonomipersonell i datterselskaper
  • videreutvikling av rutiner, prosedyrer og systemer
  • interne utviklingsprosjekter og bidra inn i selskapets vekststrategi
  • fagressurs mot andre avdelinger i konsernet

 

Kvalifikasjoner

  • høyere økonomisk utdannelse, gjerne mastergrad i regnskap og revisjon
  • minimum tre års relevant erfaring, fortrinnsvis fra tilsvarende rolle i børsnotert konsern kombinert med revisjon
  • solid regnskapskompetanse og erfaring med IFRS, i tillegg er erfaring med skatte- og avgiftsregler en fordel
  • interesse og forståelse for kompleksiteten i en prosjektbasert forretningsvirksomhet
  • sterk i Excel og generelt god systemforståelse, erfaring med konsolideringsverktøy er en fordel. Multiconsult benytter i dag skybaserte FCCS (tidligere HFM)
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

 

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er analytisk anlagt og raskt evner å forstå kjernen i ulike problemstillinger. Du er av natur en person som ser muligheter før problemer, samtidig som du er løsningsorientert og proaktiv i din arbeidsform. I rollen vil du kommunisere bredt med ulike ressurser i selskapet, så for å trives er det en forutsetning å være trygg og glad i kommunikasjon med ulike mennesker. Teamarbeid er noe du verdsetter, samtidig som du er selvgående og serviceinnstilt. Kvalitet i arbeidet er et krav hos deg, men du evner likevel å levere arbeidet ditt innenfor gitte tidsfrister. Kjenner du deg igjen i beskrivelsen er det muligens akkurat deg vi ser etter.

 

Vi tilbyr

Som medarbeider hos oss blir du en del av et fremtidsrettet og inkluderende arbeidsmiljø, med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Bærekraft er en viktig del av strategien vår, og du blir en del av et omgjengelig og dedikert team på konsernøkonomi, og får mulighet til å jobbe bredt innenfor området konsernregnskap. Hos oss vil du oppleve stor variasjon i arbeidsoppgavene og gode muligheter til å bli synlig i organisasjonen. Som medarbeider hos oss vil du få tilgang til firmahytter over hele landet, samt fri mellom jul og nyttår og i påsken, i tillegg til fem ukers ferie. Vi tilbyr ellers konkurransedyktige betingelser, med gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi holder til i moderne lokaler på Skøyen.  

 

Virker dette interessant ber vi deg søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte John Ola Solheim, Senior Rådgiver i FinancePeople, på 909 91 137/john.ola.solheim@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august.


Lignende søk: Bank & Finans, Rådgivning / Konsulenter