Prosjektcontrollere til ledende totalentreprenør av bærekraftig infrastruktur

NRC Group er en ledende totalentreprenør av bærekraftig infrastruktur. Vi er Nordens største entreprenør innen banerelatert infrastruktur, i tillegg til at vi leverer tjenester som vei, havn, kai, broer og tunneler. Tjenestene inkluderer grunnarbeid, massetransport, betong, stål- og trekonstruksjoner, VA, sporarbeid, sikkerhet, elektro, fiber, telecom og signal, samt miljøtjenester som sanering og gjenvinning. Våre prosjekter skal oppfylle krav til kvalitet, leveres innen budsjett, innenfor tidsfrist og med stort fokus på sikkerhet og bærekraft.

Selskapets grunnverdier er troverdig, omtenksom og gründersjel, og er fundamentet vi bygger vår kultur på. Verdiene våre forteller oss hvordan vi skal oppføre oss og jobbe med våre kunder og samarbeidspartnere - så vel som våre kollegaer. Våre verdier er toneangivende for hvordan vi leder våre prosjekt og kollegaer, og skal hjelpe oss å ta de riktige beslutningene.

NRC Group har hatt en betydelig vekst siden oppstarten i 2011 og har i dag omtrent 2000 medarbeidere, hvorav ca. 540 er i Norge. Selskapet er børsnotert og har en årlig omsetning på ca. 6,5 mrd. NOK. NRC Group Norge består i dag av de tre divisjonene Anlegg, Bane og Miljø - og har hovedkontor på Lysaker.


NRC Group Norge er i vekst og vår Bane- og Anleggsdivisjon har store ambisjoner for fremtiden. Vi søker derfor to proaktive og initiativrike prosjektcontrollere. Stillingene vil inngå i ett eller flere prosjektteam. En stilling vil være på prosjekt i Vestfold, og en stilling vil være på øvrige prosjekter (primært østlandsområdet), så reisevirksomhet må påregnes. I tillegg vil du inngå i et faglig miljø med andre prosjektcontrollere. Det arrangeres jevnlig sosiale og faglige samlinger på tvers av selskapene i konsernet. Du vil rapportere til økonomisjef i NRC Bane og Anlegg.

Arbeidsoppgaver

 • Støtte prosjektleder og øvrig prosjektorganisasjon i økonomistyring av prosjekter
 • Utarbeide analyser og beslutningsgrunnlag for prosjektene
 • Ansvar for månedlig prosjektgjennomgang og kvalitetssikre prosjektvurderingene
 • Rapportere månedlig resultat samt oppdatere estimater.
 • Risikostyring i prosjekt
 • Identifisere lønnsomhetstiltak og kommersielle muligheter
 • Følge opp kontantstrøm i prosjekt
 • Utarbeide etterkalkyler


Ønskede kvalifikasjoner

 • Høyere økonomisk eller teknisk utdannelse på bachelor eller master nivå
 • 1-5 års erfaring, men nyutdannede oppfordres også til å søke
 • Gjerne erfaring fra prosjektvirksomhet – men ingen forutsetning
 • God systemforståelse og excel-kunnskaper


Personlige egenskaper
Du kjennetegnes av å arbeide strukturert og selvstendig, og tar initiativ. Du har stor gjennomslagskraft og kan kommunisere godt med alle lag av organisasjonen. Du liker å ta initiativ og har stor arbeidskapasitet.

Vi tilbyr
Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med flinke og engasjerte kollegaer. Du vil være med å bygge og skape morgendagens grønne infrastruktur. Vi har konkurransedyktige betingelser, bonusordning og gode pensjons- og forsikringsordninger. NRC Group Norge har hovedkontor på Lysaker.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Svenn-Erik Warholm på mob 917 372 72 eller svenn-erik.warholm@financepeople.no.
 
Alle henvendelser behandles konfidensielt. På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august.


Lignende søk: Konsulent, Bygg / Anlegg / Håndverk