Er du vår nye Group Financial Controller?

Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern med over 200 hoteller. Selskapet markedsfører kjedene Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel og Clarion Collection samt ca 30 frittstående hoteller som for eksempel The Thief, Amerikalinjen, Farris Bad, At Six og Villa Copenhagen.

Nordic Choice fremmer en kultur der innovasjon er velkommen, forstyrrende tenkning oppmuntres, og delingen av ideer er konstant. Vi er i stadig utvikling, og vi gir alle våre medarbeidere mulighet til å bringe deres individualitet, potensial og personlighet på jobb


Vi søker en faglig dyktig og strukturert Group Financial Controller som vil være med å utvikle konsernregnskapsavdelingen i takt med den øvrige veksten i selskapet. Rollen vil innebære et tett samarbeid med konsernregnskapssjefen, i tillegg vil du jobbe tett med vårt shared servicecenter for regnskap og lønn, samt resten av Group Finance avdelingen. Personlig og profesjonell utvikling er en selvfølge for oss og for den rette kandidaten er mulighetene i konsernet store. For å lykkes i denne rollen kreves det en løsningsorientert holdning og evne til å håndtere situasjoner preget av høyt tempo og store krav til en balansert tilnærming. Stillingen rapporterer til Konsernregnskapssjef.

Arbeidsoppgaver

 • delansvarlig for konsolidering av konsernregnskap og annen regnskapsinformasjon
 • superbruker i konsolideringssystemet Cognos Controller
 • videreutvikle rapporteringsrutiner og prosesser i konsernet
 • ressursperson på regnskap- og skattemessige spørsmål i daglig drift i samarbeid med Shared Service Center.
 • sentral rolle i kontakt med revisor
 • utvikling og kontinuerlig etterlevelse av internprisingsprinsipper
 • oppfølging av impairmentberegninger i konsernet
 • kontinuerlige forbedringsprosjekter i konsernet
 • finansielle analyser og oppkjøpsberegninger ved behov
 • være faglig instans i skatte- og avgiftsspørsmål
 • Ad hoc oppgaver 


Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse
 • minimum 2-5 års erfaring, fortrinnsvis fra revisjon eller lignende stilling
 • erfaring fra et av de større revisjonsselskapene vil være en fordel 
 • solide kvalifikasjoner i Excel


Personlige egenskaper
For å lykkes i denne rollen må du være proaktivt og nysgjerrig og inneha en stor gjennomføringskraft. Du må trives med høyt tempo samtidig som du leverer arbeid av høy kvalitet og nøyaktighet. I tillegg er det viktig med god forretningsforståelse og et ønske om å se helheten i konsernet. Å evne å se løsninger der andre ser problemer, samt en analytisk tilnærming vil vektlegges sterkt. Du er prinsippfast og robust med et høyt faglig nivå.  At du er engasjert og fleksibel er en selvfølge. 

Vi tilbyr 
Til den rette kandidaten kan vi tilby en spennende rolle i en av Norges mest spennende og dynamiske selskaper i sterk vekst. Du vil bli en del av et sterkt faglig økonomimiljø og beslutningsveiene er meget korte, og for rette vedkommende vil påvirkningskraften være stor. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode rabattordning og flotte lokaler på Frogner i Oslo. 

Nordic Choice Hotels har en fantastisk organisasjonskultur bygget på verdien Energi, Mot og Begeistring. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitte kontaktpersoner. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mobil
917 46 917/mona.gabrielsen@financepeople.no eller Jannicke H. Lunder på mobil 928 21 239/ jannicke.lunder@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende.

På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august.


Lignende søk: Leder, Bank & Finans, Hotell / Restaurant