Group Controller til børsnotert konsern innen bærekraftig infrastruktur

NRC Group er en ledende totalentreprenør av bærekraftig infrastruktur. Vi er Nordens største entreprenør innen banerelatert infrastruktur, i tillegg til at vi leverer tjenester som vei, havn, kai, broer og tunneler. Tjenestene inkluderer grunnarbeid, massetransport, betong, stål- og trekonstruksjoner, VA, sporarbeid, sikkerhet, elektro, fiber, telecom og signal, samt miljøtjenester som sanering og gjenvinning. Våre prosjekter skal oppfylle krav til kvalitet, leveres innen budsjett, innenfor tidsfrist og med stort fokus på sikkerhet og bærekraft.

NRC Group har hatt en betydelig vekst siden oppstarten i 2011 og har i dag omtrent 2000 medarbeidere, hvorav ca. 540 er i Norge. Selskapet er børsnotert og omsatte i 2021 for ca. 6.0 mrd. NOK. Hovedkontoret er på Lysaker.


NRC Group er i vekst og søker en proaktiv og analytisk Group Controller. Stillingen vil være del av selskapets konsernøkonomi og vil jobbe bredt ut mot konsernets enheter og prosjekter, samt CFO og konsernledelse i et internasjonalt børsnotert selskap. Som Group Controller vil du ha en variert rolle med ansvar blant annet innen rapportering, analyser, prosjekter og forbedring av prosesser og rutiner. Stillingen rapporterer til Head of Finance eller tilsvarende.

Arbeidsoppgaver:

  • utarbeide rapporter, prognoser, analyser og annet underlag til ekstern og intern rapportering
  • forberede og delta i konsolideringsprosesser
  • støtte ved transaksjoner, oppkjøpsanalyser og impairment-testing
  • bistå mot ekstern revisjon
  • være en bidragsyter i videreutvikling og formalisering av konsernets rapporteringsrutiner
  • bidra til utvikling av regnskaps- og rapporteringsprosesser i datterselskapene
  • støtte arbeid knyttet til investor relations
  • ad hoc analyser og prosjekter
  • bistå med skatte- og avgiftsmessige problemstillinger


Ønskede kvalifikasjoner:

  • høyere økonomisk utdannelse, siviløkonom eller tilsvarende
  • 1-3 års erfaring fra financial/business controlling eller revisjon
  • gode ferdigheter i Excel og generelt høy interesse for IT og systemer
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk


Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som evner å raskt sette deg inn ulike problemstillinger, som er analytisk og strukturert. Du er jordnær, fremoverlent og entusiastisk i ditt arbeid, og trives i et miljø med til tider høyt tempo. Den rette kandidaten har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi ser etter deg med en drivkraft og med ambisjoner om å utvikle konsernet i en positiv retning.

Vi tilbyr:
Du kan forvente en rolle med tilpasningsmuligheter for den rette kandidaten hvor du vil få påvirke og utvikle våre prosesser. Hos oss finner du et spennende, sterkt faglig og godt miljø med flinke og engasjerte medarbeidere. Vi er opptatt av at ansatte skal ha det hyggelig med sine kolleger på jobben, samtidig som en karriere hos oss tilbyr utfordrende oppgaver og sterk faglig utvikling. Vi holder til i moderne lokaler på Lysaker og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Svenn-Erik Warholm på tlf. 917 372 72 eller svenn-erik.warholm@financepeople.no.
 
Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknader behandles fortløpende.

På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august.

'


Lignende søk: Konsulent, Bygg / Anlegg / Håndverk