Controller til et ledende selskap innenfor private omsorgstjenester

Team Olivia Norge er en del av det nordiske Team Olivia konsernet. Den nåværende konsernstrukturen i Norge ble etablert i 2014, der Team Olivia Norge er konsernspiss og leverer tjenester til sine datterselskaper. Vi er fordelt på de tre tjenesteområdene: Barnevern, BPA (brukerstyrt personlig assistanse) og Helse og omsorg. Vi er nå ca. 1400 medarbeidere og omsetter for ca. NOK 800 millioner, som en av Norges største private leverandører innenfor omsorgssektoren. Virksomheten er bygd på et samfunnsansvar og filosofien om å gi mennesker et rikt og utviklende liv, basert på deres behov. Vi jobber hver dag for å strekke oss etter visjonen «Nærhet til individet» og lever etter våre kjerneverdier: Kvalitet, lydhør, aktuell og stolt. Vi skal være profesjonelle og fagkyndige i alt vi gjør, noe vi sikrer gjennom stadig kompetanseutvikling og kunnskapsoverføring i våre selskaper.

For mer informasjon: www.teamolivia.no.


Team Olivia vokser, og vi er på utkikk etter en dyktig controller til å styrke vårt økonomiteam. Du vil være 1 av 3 controllere ansatt i Team Olivia Norge og vil i utgangspunktet ha ansvar for virksomhetene innenfor barnevern i institusjon og fosterhjem. Du vil rapportere til økonomidirektøren i Norge og fungere som en sparringspartner for vedkommende. Du vil også jobbe tett med den operative ledelsen i barnevernsområdet og sørge for god veiledning av ansatte relatert til økonomiske forhold. 

Arbeidsoppgaver

  • oppfølging av økonomisk utvikling
  • budsjett og prognosearbeid
  • månedsrapportering og periodeavslutning
  • presentasjoner til ledergruppe og konsern
  • etablere rutiner, prosesser og sikre oppfølging av disse
  • oppfølging av kundeavtaler, utarbeide og kontrollere faktureringsgrunnlag månedlig
  • kontaktpunkt for outsourcet regnskaps- og lønnsfunksjon 
  • kontroll av lønn og timegrunnlag


Ønskede kvalifikasjoner 

  • høyere økonomisk utdannelse 
  • minimum 3 års erfaring fra enten regnskap, finansiell controlling, revisjon eller lignende
  • solid prosess- og regnskapskompetanse


Personlige egenskaper
Dette er en selvstendig rolle der du må du være handlekraftig og inneha god gjennomføringsevne for å lykkes. Du må kunne dykke ned i detaljer, men også kunne sette disse inn i et overordnet perspektiv. Du ser helheten og ønsker å formidle økonomiske temaer på en god måte til fagpersonell. Du må evne å bygge gode relasjoner i organisasjonen. Du er fleksibel, selvstendig og villig til å bistå der det trengs. 

Vi tilbyr 
Til den rette kandidaten kan vi tilby en utfordrende, allsidig og spennende stilling i et ledende konsern innenfor private omsorgstjenester. Det vil være gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et hyggelig miljø.  Arbeidssted vil være på vårt hovedkontor på Lilleaker, men noe reisevirksomhet og regelmessig deltakelse på ledermøter og arrangementer utenfor Oslo må påregnes. Det vil også være mulighet for inntil 2 dager hjemmekontor i uken.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via. www.financepeople.no.
Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved: Anne Hilde Nilsen på mobil 975 89 490 / anne.hilde.nilsen@financepeople.no eller Jannicke H. Lunder på 928 21 239 / jannicke.lunder@financepeople.no 

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Konsulent, Bank & Finans, Helse / Sosial