Controller til et ledende selskap innenfor private omsorgstjenester

 

Team Olivia Norge er en del av det nordiske Team Olivia konsernet. Team Olivia etablerte nåværende konsernstrukturen i Norge i 2014, der Team Olivia Norge er konsernspiss og leverer tjenester til sine datterselskaper. Vi er fordelt på de tre tjenesteområdene: Barnevern, BPA (brukerstyrt personlig assistanse) samt Helse og omsorg. Vi har nå over ca. 1400 medarbeidere og har en omsetning på ca. NOK 800 millioner, som en av Norges største private leverandører innenfor omsorgssektoren. Virksomheten er bygd på samfunnsansvar og filosofien om å gi mennesker et rikt og utviklende liv, basert på deres behov. Vi jobber hver dag for å strekke oss etter visjonen «Nærhet til individet» og lever etter våre kjerneverdier: Kvalitet, lydhør, aktuell og stolt. Vi skal være profesjonelle og fagkyndige i alt vi gjør, noe vi sikrer gjennom stadig kompetanseutvikling og kunnskapsoverføring i våre selskaper.
For mer informasjon, se www.teamolivia.no.


Team Olivia er i sterk vekst og vi er på utkikk etter en dyktig controller til å styrke vårt økonomiteam. Du vil være 1 av 3 controllere ansatt i Team Olivia Norge og vil i utgangspunktet ha ansvar for virksomhetene i barnevern, barnevern i institusjon og fosterhjem. Du vil rapportere til økonomidirektøren i selskapet og fungere som en sparringspartner for både han og daglig leder. Du vil også jobbe tett med den operative ledelsen og sørge for god veiledning av ansatte relatert til økonomiske forhold. 

Arbeidsoppgaver

 • oppfølging av økonomisk utvikling
 • budsjett og prognosearbeid
 • månedsrapportering og periodeavslutning
 • etablere rutiner, prosesser og sikre oppfølging av disse
 • presentasjoner til ledergruppe og konsern
 • oppfølging av kundeavtaler, utarbeide og kontrollere faktureringsgrunnlag månedlig
 • arbeidskapitaloppfølging
 • kontaktpunkt for outsourcet regnskaps- og lønnsfunksjon 
 • kontroll av lønn og timegrunnlag


Ønskede kvalifikasjoner 

 • høyere økonomisk utdannelse 
 • minimum 3 års erfaring fra revisjon, regnskap, finansiell controlling eller lignende
 • solid regnskapskompetanse 
 • erfaring med lønnsprosesser er en fordel. 


Personlige egenskaper
For å lykkes i denne rollen må du være handlekraftig og inneha sterk gjennomføringsevne. Du må kunne dykke ned i detaljer, men også kunne sette disse inn i et overordnet perspektiv. Du må ha et sterkt engasjement og evne å bygge gode og langsiktige relasjoner. Du ser helheten og ønsker å formidle økonomiske temaer på en god måte til fagpersonell. Du er fleksibel, selvstendig og villig til å bistå der det trengs. 

Vi tilbyr 
Til den rette kandidaten kan vi tilby en utfordrende, allsidig og spennende stilling i et ledende konsern innenfor private omsorgstjenester. Det vil være gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et hyggelig miljø. Det vil være stor fleksibilitet i stillingen og også i forhold til arbeidssted, men noe nærvær både på Lilleaker og Lunner må påberegnes. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via. www.financepeople.no.
Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved: Anne Hilde Nilsen på mobil 975 89 490 / anne.hilde.nilsen@financepeople.no eller Jannicke H. Lunder på 928 21 239 / jannicke.lunder@financepeople.no 

Alle henvendelser behandles konfidensielt.
På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august.


Lignende søk: Konsulent, Bank & Finans, Helse / Sosial