Analytisk Group Controller søkes til internasjonalt konsern

GlobalConnect er den ledende leverandøren av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nordeuropa. Totalt eier og drifter vi mer enn 100.000 kilometer fiber og 33.000 kvadratmeter sikre datasentre i Norge, Danmark, Sverige, Finland og det nordlige Tyskland. Med det som plattform tilbyr vi markedsledende løsninger innen nettverk, IT-sikkerhet, sky og telefoni. 

GlobalConnect er et teknologiselskap som omsetter for mer enn EUR 600 millioner i året samt investerer for nesten EUR 500 millioner årlig. Vi investerer i fibernett og les mer om vår strategi i års-og bærekraftsrapporten for 2021 her:
https://www.globalconnect.no/om-oss/presse/arsrapport-2021 


GlobalConnect sammenkobler mennesker og virksomheter. Vår digitale infrastruktur gjør det mulig for bedrifter, organisasjoner og hele samfunn å fungere og utvikles i en stadig mer teknologisk virkelighet. Vi har en tydelig ambisjon: Å gjøre visjoner til virkelighet gjennom å koble sammen mennesker, virksomheter og samfunn.

GlobalConnect er i sterk vekst og søker en analytisk og forretningsorientert Group Controller. Det vil være stor variasjon i arbeidsoppgaver og gode muligheter for faglig og personlig utvikling i rollen. Stillingen er lokalisert i konsernøkonomi og vil samarbeide tett med konsernets ledelse i tillegg til å følge opp de ulike forretningsområdene. Som Group Controller vil du få jobbe med faglige utfordringer innenfor økonomistyring, rapportering, strategi og bidra til å videreutvikle konsernets økonomiske rutiner og prosesser. Group Controller vil rapportere til Head of Group Finance.
 
Arbeidsoppgaver
•    løpende oppfølging av den økonomiske utviklingen på konsernnivå og datterselskaper 
•    bidra i rapporteringen til ledelse og styre
•    bidra i rapportering og innsikt bak tallene
•    gjøre om tall til innsikt via økonomiske analyser og lønnsomhetsvurderinger, samt forvalte og videreutvikle selskapets BI-plattform
•    oppfølging av KPIer
•    delta i økonomi- og effektiviseringsprosjekter
•    delta i budsjett- og forecastingprosesser
•    bidra til å videreutvikle konsernets økonomiske informasjons- og styringssystemer
•    prosjekter og ad hoc

Ønskede kvalifikasjoner
•    høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis mastergrad innenfor økonomi/finans, eller siv.ing/ind.øk 
•    3-5 års relevant erfaring fra lignende stilling, alternativt revisjon/rådgivning
•    god regnskaps- og økonomiforståelse 
•    god forretningsforståelse og kommersiell legning
•    god systemkompetanse, og meget gode ferdigheter i Excel og gjerne Power BI. 
•    god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper
Vi søker etter deg som er faglig sterk, forretningsorientert, analytisk og med en sterk vilje og evne til å skape resultater. Du er initiativrik og nysgjerrig av natur, er selvgående og evner å drive prosesser både på egen hånd og i samarbeid med andre. Den rette kandidaten forstår viktigheten av kvalitet i leveransene og trives med et høyt tempo og høye krav. For å lykkes i stillingen må du også kunne skape tillit gjennom gode relasjonsbyggende egenskaper og et godt humør, og du må du trives i et klima hvor veksten er stor og endringstakten høy.
 
Vi tilbyr
Til den rette kandidaten kan GlobalConnect tilby en spennende reise i et internasjonalt teknologiselskap i sterk vekst og med store ambisjoner. Du vil få en sentral rolle og utfordrende arbeidsoppgaver, og mulighetene for faglig og personlig utvikling er meget gode. Stillingen er nyopprettet, og du vil ha muligheten til å påvirke utformingen av egen stilling og arbeidshverdag. GlobalConnect har arbeidssted på Fornebu, København eller Stockholm. Vi holder til i moderne lokaler og du vil bli en del av et dynamisk og internasjonalt miljø 

Arbeidsmiljøet beskrives best som engasjert, fremoverlent og kompetent. Det tilbys konkurransedyktige betingelser. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Henriette Kjærås Aaberg, Partner i FinancePeople, på mob 976 15 226 eller henriette.aaberg@financepeople.no.

På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august.


Lignende søk: Konsulent, IT / Tech /, Telekommunikasjon