Regnskapsmedarbeider - investeringsselskaper, fond, eiendom

Ness, Risan & Partners AS (NRP) er en uavhengig og privateid investeringsvirksomhet som ble stiftet i 2000 av Christian Ness og Ragnvald Risan. Vi har opparbeidet oss en solid markedsposisjon innen forvaltning av en rekke aktivaklasser, og er i dag en ledende aktør innen det nordiske markedet for alternative investeringer. Spisskompetansen er innen shipping & offshore, verdipapirer, og bærekraftige næringer gjennom satsning på miljøteknologiinvesteringer.
NRP driver i dag ett verdipapirforetak og tre fondsforvalterforetak regulert med konsesjon fra Finanstilsynet som forvaltere av alternative investeringsfond. Videre driver vi et autorisert regnskapsførerselskap, som også har konsesjon som depotmottaker for alternative investeringsfond. Selskapet har betydelige vekstambisjoner innen sine virksomhetsområder og har en sterk balanse.

NRP holder til sentralt i Oslo sentrum og har over 70 ansatte. Ytterligere informasjon er tilgjengelig på www.nrp.no.


NRP Procurator AS er et autorisert regnskapsførerselskap som utfører regnskapstjenester, forretningsførsel og rådgivning hovedsakelig for investeringsselskaper, fond, family offices, shipping- og eiendomsselskaper. Videre er selskapet depotmottaker for en rekke Alternative Investeringsfond (AIF). Selskapet består av ca. 50 dyktige medarbeidere med høy kompetanse og lang erfaring innen blant annet regnskap, skatt, selskapsrett og økonomistyring, og er et av Norges ledende selskaper innen sitt segment.

NRP Procurator opplever økt oppdragsmengde og søker etter en faglig sterk og profesjonell regnskapsmedarbeider som vil få arbeide med spennende oppdragsgivere innen blant annet investeringsselskaper, fond, og eiendomsselskaper med mer. Som regnskapsmedarbeider i NRP Procurator vil du få jobbe selvstendig med faglig utfordrende arbeidsoppgaver og du vil bli en del av et meget kompetent og godt arbeidsmiljø.

Arbeidsoppgaver

 • løpende regnskapsførsel og bilagsbehandling
 • avstemminger og bistand med årsoppgjør og periodeavslutninger
 • remittering
 • MVA-oppgjør
 • evt. lønnsarbeid
 • koordinering og kommunikasjon med kunder
 • ad-hoc


Ønskede kvalifikasjoner

 • økonomisk utdannelse. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • minimum 3 års relevant erfaring, gjerne fra regnskapsbyrå
 • god kompetanse og interesse for systemer. Vi benytter i dag blant annet Visma Business og Visma Lønn
 • god regnskapsforståelse og interesse for å lære nye fagområder innen spennende bransjer
 • erfaring med lønnsarbeid er positivt, men ikke et krav
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne


Personlige egenskaper
Vi søker deg som er nysgjerrig, offensiv, nøyaktig og effektiv og som har ønske om og evne til å lære. Videre må man fungere godt i team, men må også inneha evnen til å jobbe selvstendig. 
Som type er du serviceinnstilt, løsningsorientert og trives i en hyggelig, men til tider hektisk hverdag.

Vi tilbyr
Vi tilbyr en utfordrende og variert stilling i et solid selskap med høyt ambisjonsnivå og mange spennende og utfordrende oppdrag. Rollen vil være selvstendig og inneha god fleksibilitet. NRP Procurator er et selskap som er opptatt av å ta vare på sine ansatte og kan tilby et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer som bryr seg om hverandre. Selskapet holder til i flotte lokaler i Haakon VIIs gt. 1 i Oslo Sentrum.

Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Anne Hilde Nilsen på 975 89 490/anne@financepeople.no eller Madeleine Bjørkman på 977 76 773/madeleine@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august.


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans, Forsikring, Regnskap / Revisjon