Director Fleet & Asset Tracking

Solid ledererfaring og interesse for teknologi?

Trigges du av å jobbe i et internasjonalt miljø og lede et innovativt teknologiselskap som vokser parallelt i flere europeiske markeder? Som Director Fleet & Asset Tracking kan du kombinere dine lederegenskaper, interesse for teknologi og kunnskap innen forretningsutvikling i en og samme rolle!

GSGroup utvikler teknologiløsning for morgendagen som gir våre kunder økt effektivitet og høyere lønnsomhet innen flåtestyring, utstyrskontroll og mobil ordrehåndtering. Gjennom avansert teknologi tilbyr vi enkle og brukervennlige løsninger som bistår til digitalisering av våre kunders forretningsdrift. Vi bedrer beslutningsgrunnlaget til våre kunder med pålitelig og relevant data, som bidrar til økt produktivitet, forbedret lønnsomhet og bærekraftige løsninger. 

Innovasjon er en kjerneverdi i GSGroup, og siden 2014 har vi styrket vår posisjon i det Nordiske og Europeiske markedet gjennom organisk vekst og oppkjøp. Fleet & Asset Tracking er en av våre tre vertikaler, og står for 70% av selskapets ARR. Nå ser vi etter Director for Fleet & Asset Tracking til å lede den europeiske ledergruppen. 

Som Director Fleet & Asset Tracking (FAT) vil du bli en del av toppledergruppen og rapportere til Konsernsjef. Du vil være overordnet ansvarlig for FAT, både strategisk og operativt hvor du bidrar til at divisjonen når sine finansielle målsetninger og ambisjoner. Du vil fortsette utviklingen av en ledende internasjonal skalerbar SaaS løsning og utvikle lønnsomme produkter og tjenester. Divisjonen er tilstede i 9 land med 115 ansatte, ledet av Business Unit Managers, Product Management, CTO og Operations. Rollen har sterk innflytelse på strategisk retning og videreutvikling av GSGroup.  Hovedkontoret vårt ligger i Sandefjord, og vi har også lokaler på Lysaker hvor du kan ha kontorplassen din. 

Hvem er du?

  • Du har solide lederegenskaper, og mener det er viktig å ha evnene til å forstå og bygge relasjoner til de forskjellige menneskene i selskapet, på tvers av landegrenser
  • Du har en sterk interesse for teknologi og forretningsmodeller
  • Du forstår den kommersielle siden av teknologi og forretningsutvikling, og har ledererfaring fra et SaaS-miljø, både operasjonelt og strategisk
  • Du er komfortabel med engelsk som arbeidsspråk 

Virker dette interessant? Dfind hjelper oss med rekrutteringsprosessen og vil håndtere kandidatdialogen. For mer informasjon, vennligst kontakt Senior Advisor Eirik Strandkleiv (tlf.996 34 396eirik.strandkleiv@dfind.no), Senior Advisor Anniken Moore, (tlf 489 99 366anniken.moore@dfind.no) eller Senior Advisor Espen Steinsrud (tlf 924 15 227espen.steinsrud@dfind.no).

Søknadsfristen er 13. juni, men vi vurderer søkere fortløpende og anbefaler deg å søke nå skulle du finne dette interessant. 

Om arbeidsgiver

GSGroup er en ledende europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangst- og field service-løsninger. Siden 1992 har vi jobbet med sporing og gjenfinning, og er i dag en av Europas ledende leverandør innenfor flåtestyring og digital ordrehåndtering. Hovedkontoret vårt ligger i Sandefjord. Totalt har vi kontorer på 15 ulike lokasjoner i 9 forskjellige land. Foruten Sandefjord, finner du GSGroup-kontorer i Oslo, Bergen, Stockholm, Göteborg, København, Esbjerg, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Hamburg, Budapest, Tampere og Vantaa. Vår produktportefølje består av merkevarene Handyman, Smartday, Guard Systems, Spotguard, Paikannin.com, Care4All og MyFleet.


Lignende søk: Leder, Toppleder, IT / Tech /, Telekommunikasjon