Junior Business Controller til selskap med Private Equity eiere i sterk internasjonal vekst

Flokk is the leading manufacturer of high-quality workplace furniture in Europe, developing a growing family of global brands. We are the proud owner of product brands HÅG, Offecct, Giroflex, RH, Profim, 9to5 Seating, BMA, RBM, Malmstolen and Connection. A structured focus on the environment through several decades has enabled us to be a leader in the development of sustainable furniture.

Our head office is in Oslo, Norway, with main production sites in Røros (Norway), Nässjö (Sweden), Turek (Poland) and Hawthorne (USA). In addition, we keep sales offices in Norway, Sweden, Denmark, Germany, Belgium, the Netherlands, UK, France, Switzerland, Poland, Singapore, USA, Canada, China and Australia. Flokk products are sold in more than 80 countries worldwide. About 1900 employees work together to realize the vision of Flokk: Inspire great work.


Sitter du for øyeblikket på en kontorstol? Sjansen er da stor for at det er en av våre mange merker. VI har opplevd betydelig vekst de siste årene og har behov for en Junior Business Controller for å styrke vårt controllingteam. Stillingen vil jobbe mot den internasjonale virksomheten i Flokk, som for tiden består av Nord-Amerika, Asia og Australia. Dine hovedansvarsområder vil være å gi kommersiell forretningsstøtte til nøkkelressurser og beslutningstakere i regionen. Videre vil du bidra til forretningsutvikling og vekst basert på analyser og proaktiv styring av virksomheten samt gjennomføring i tråd med konsernets ambisjoner og prosesser. Vi er heleid av private equity selskapet Triton og som Junior Business Controller vil du bidra til å sikre videreutvikling av vår posisjon som ledende aktør innen high-end kontormøbler. Stillingen rapporterer til VP Group Controlling.


Arbeidsoppgaver

 • bistå- og fungere som en forretningspartner for ledergruppen i regionen samt andre sentrale stakeholdere i Flokk
 • følge opp og kvalitetssikre lønnsomhet i region, i ulike business cases og investeringer 
 • drive og delta i diverse analysearbeid og andre ad-hoc oppgaver 
 • bistå i gruppens rapportering og følge opp utestående aktiviteter i den forbindelse
 • bidra i budsjett- og prognoseprosesser 
 • delta i M&A-aktivitet og integrasjon 


Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse på Master nivå innenfor finans, regnskap eller økonomi 
 • 1-3 års arbeidserfaring, fortrinnsvis fra lignende stilling
 • flytende i engelsk, både skriftlig og muntlig, i tillegg til et skandinavisk språk
 • solide kvalifikasjoner i Excel og PowerPoint
 • erfaring fra/interesse for bruk av Power BI og andre BI systemer vil telle positivt 
 • kjennskap til prosjektarbeid er en fordel, men ikke et krav 


Personlige egenskaper
For å lykkes i denne rollen må du være strukturert, fleksibel og presentasjonsdrevet, samt trives med å jobbe selvstendig. Du må i tillegg være en sterk lagspiller, inneha gode kommunikasjonsevner og evne å kommunisere på tvers av organisasjonen og med ulike interne- og eksterne stakeholders. Analytiske evner og problemløsende ferdigheter vil vektlegges sterkt. Du må ha øye for detaljer samtidig som du evner å se helheten. God forretningssans og interesse for forretningsutvikling er viktig. At du identifiserer deg med Flokk sine verdier, er en selvfølge.

Vi tilbyr 
Til den rette kandidaten kan vi tilby en spennende rolle i et internasjonalt selskap i vekst. Du vil få en genuin mulighet til å være med på å gjøre en forskjell i et selskapet som har et engasjert og bra arbeidsmiljø, med motiverte og kompetente kollegaer. Flokk ser mennesker og tilbyr store utviklingsmuligheter. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og holder til i moderne lokaler på Skøyen. Noe reising må påberegnes i denne stillingen. 

Flokk sine verdier er: Human-Centered, Sustainable, Innovative.

Våre verdier representerer drivkraften i Flokk og de motiverer oss til å levere gode resultater og veileder oss i hvordan vi jobber med våre kunder, leverandører og hverandre. Vi håper du synes denne muligheten er spennende, og at du nå ønsker å bli en del av Flokk "familien" og bli med oss ​​i vårt oppdrag om å "Inspire great work".

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitte kontaktpersoner. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mobil
 917 46 917/mona.gabrielsen@financepeople.no eller Jannicke H. Lunder på mobil 928 21 239/ jannicke.lunder@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende. 


Lignende søk: Konsulent, Bank & Finans, Industri / Produksjon