Leder regionale distribusjonssentre Mestergruppen

Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling.

Mestergruppen eier byggevarekonseptene Byggtorget, Byggeriet, XL-BYGG, Bolist og Järnia med til sammen ca. 500 utsalgsteder i Norge og Sverige. Vi er Norges største boligprodusent gjennom våre 300 medlemsbedrifter i huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus og Blink Hus. I tillegg driver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester gjennom Mestergruppen Arkitekter. Mestergruppen er en av landets største hytteprodusenter, med kjente merkevarer som Saltdalshytta og Røroshytta i porteføljen, samt en ledende takstol- og precutprodusent gjennom Pretre. I vår portefølje inngår også Norges ledende handelshus for overflatebehandling, Malorama, med kjedekonseptene Fargerike, Kulør og Mal Proff.

Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer.

Omsetningen til Mestergruppen er på ca. 18 milliarder kroner.

Mestergruppen jobber aktivt med å effektivisere samt utvikle en mer bærekraftig forsyningskjede for byggevarer. Som et ledd i dette arbeidet er det besluttet å etablere regionale distribusjonssentre på 3-5 lokasjoner i Norge. Målet med de regionale distribusjonssentrene er å effektivisere distribusjon for levering på byggeplass. Dette omfatter i stor grad tradisjonelle byggevarer ut til byggeplass, men også cross-docking av elementer og øvrige innsatsfaktorer i forbindelse med industriell produksjon av boliger og fritidsboliger.

Leder for de regionale distribusjonssentrene er ansvarlig for den totale operasjonen på alle lokasjonene, og har de lokale lederne i sin ledergruppe.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

  • Overordnet ansvar for å bygge bransjens beste standard for denne type logistikkoperasjoner.
  • Sikre kostnadseffektiv drift av lager, transport og distribusjon, og bidra til at det jobbes med kontinuerlig forbedringer innen eget ansvarsområde.
  • Arbeide aktivt for å redusere miljøavtrykk i operasjonen i henhold til Mestergruppens ambisjoner.
  • Ansvar for å opprettholde og videreutvikle fleksibilitet og evne til å levere på «siste liten-bestillinger» fra kunder.
  • Være en viktig strategisk bidragsyter i Mestergruppen ved å bidra til utvikling av nye muligheter og tjenester innen lager, transport og distribusjon.
  • Være en viktig samarbeidspartner på tvers av forretningsområder i Mestergruppen, herunder byggevarehandel, innkjøp og vareforsyning, samt Mestergruppens overordnede supply chain enhet. 

Vi ser etter en jordnær kandidat med relevant høyere utdannelse og ledererfaring innen logistikkoperasjoner, lagerdrift og transport. God forståelse for effektiv drift, økonomi, samt relasjon- og organisasjonsbygging er viktig. Erfaring fra byggevare kan være en fordel, men vi ser gjerne etter deg med annen bransjebakgrunn. Lokasjon for stillingen vil være ved Mestergruppens hovedkontor på Bryn, men annen lokasjon kan også vurderes. Stillingen rapporterer til Direktør Byggevare, Per Ivar Harila.

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte Visindi ved Jo Skjelstad tlf. 414 31 954 eller Atle Ronglan tlf. 966 27 089, eventuelt Per Ivar Harila i Mestergruppen AS, tlf. 958 37 727. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Mestergruppen AS i prosessens innledende fase.


Lignende søk: Leder, Bygg / Anlegg / Håndverk, Eiendom / Eiendomsmegling, Industri / Produksjon