Business Controller til internasjonalt konsern i vekst


BioBag er en verdensledende gruppe av selskaper som jobber med utvikling, produksjon og markedsføring av sertifiserte, komposterbare og biologisk nedbrytbare produkter. Hovedstrategien bak vårt konsept er å «Tenke globalt – handle lokalt».

Morselskapet, BioBag International AS, er lokalisert i Norge. Konsernet har 10 salgsselskaper rundt om i verden og et produksjonsselskap i Estland. I tillegg opererer vi i flere markeder via partnere. Konsernet hadde i 2020 en omsetning på 427MNOK og har 135 ansatte


BioBag Gruppen ble i januar 2021 kjøpt opp av det italienske selskapet Novamont S.p.A. Med nye eiere i ryggen har gruppen ambisiøse vekstplaner for årene fremover. Som en del av denne satsningen ønsker vi å styrke økonomiteamet med en business controller til nyopprettet stilling for å øke støtten til våre ledere. Vi starter nå en prosess hvor det skal implementeres nye rapporterings- og presentasjonssystemer, og i denne sammenheng ønsker vi en ny og bedre struktur for ledelsesrapportering hvor denne stillingen vil ha en sentral og ledende rolle. Stillingen rapporter til CFO.

Arbeidsoppgaver

 • delta i implementering av nye systemer
 • definere og utarbeide rapporter og KPIer til ledelsen, herunder følge opp underliggende verdidrivere, resultater og måloppnåelse
 • budsjett og prognosearbeid for datterselskap og BioBag-konsernet, samt avviksforklaringer ved månedsrapportering
 • kontinuerlig fokus på forbedring og effektivisering av prosesser, rutiner og verktøy
 • prosjekter og ad-hoc analyser  


Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse på masternivå 
 • minimum ett års relevant arbeidserfaring fra tilsvarende rolle og/eller revisjon
 • god forretningsforståelse og forståelse av hva som driver tallene
 • god regnskapsforståelse
 • gode ferdigheter i Excel og interesse for IT og systemer
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk


Personlige egenskaper

For å lykkes og trives i rollen må du være strukturert, fremoverlent og ha høy gjennomføringsevne. Du må være analytisk og evne å løfte blikket samtidig som du er nøyaktig og har kontroll på detaljene, og du har en grunnleggende positiv og løsningsorientert innstilling. Videre er du ansvarsbevisst og forstår viktigheten av kvalitet i leveransene, og du trives med høyt tempo og høye krav. God forretningsforståelse og sterke kommunikasjonsevner vektlegges tungt, og det samme gjør evnen til å både kunne samarbeide med andre og jobbe selvstendig.

Vi tilbyr
For den rette kandidaten kan BioBag tilby en spennende og utfordrende stilling innen business controlling. Rollen vil jobbe tett med CFO og blir en del av den sentrale økonomifunksjonen, men vil også jobbe tett ut mot konsernets landsjefer og tidvis mot økonomifunksjonen i Italia. Det vil være store muligheter for faglig og personlig utvikling i en stilling som byr på krevende og varierte arbeidsoppgaver, og du vil bli en del av et godt og fremoverlent arbeidsmiljø med hyggelige, engasjerte og dyktige kollegaer. Selskapet holder til i flotte lokaler på Factory Tøyen og det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø på 930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no.


Lignende søk: Bank & Finans, Industri / Produksjon