Junior Business Controller til markedsleder med fokus på bærekraft og fremtidens sirkulærøkonomi


Norsk Gjenvinning-konsernet er markedslederen i den norske gjenvinningsbransjen, og bidrar hver dag til en global miljøinnsats i eget nærmiljø. Vi håndterer 2,2 millioner tonn avfall hvert år, og omsetter årlig for 5,5 milliarder kroner. Konsernet eies av Summa Equity. Vå innsats er et viktig bidrag til den sirkulære økonomien og det nasjonale miljøregnskap. Vår visjon er at avfall blir løsningen på fremtidens ressursproblem – og for oss betyr det ‘Det finnes ikke søppel mer’.

Norsk Gjenvinning Markets er konsernets kunnskapsdivisjon. Vår ambisjon er å bygge det ledende nordiske tradinghuset, med industrielle forretningsmodeller innenfor avfall, deponi og logistikk. Vi bygger nye sterke posisjoner som skal skape konkurransekraft for konsernet. Vi kjennetegnes med ‘multidisiplin’ fagkompetanse, relasjonell kompetanse og sterkt nettverk, kommersiell kraft og kundefokus, industrielt lederskap og kunde -og markedsdrevet verdikjede. Vi er 50 personer som er lokalisert i Oslo, Bergen, og Stockholm.


Norsk Gjenvinning representerer det grønne skiftet i praksis. Selskapet er i sterk vekst og har store ambisjoner for fremtiden og søker derfor en dyktig Junior Business Controller for å styrke økonomiteamet i NG Markets. NG Markets har to underenheter - NG Downstream og NG M3, denne stillingen vil tilhøre NG Downstream. Som Junior Business Controller vil du bli eksponert mot et stort spekter av oppgaver i et dynamisk arbeidsmiljø. Du vil fungere som økonomisjefens høyre hånd og du vil være et viktig bindeledd mellom ledelse, drift og back-office.  

Arbeidsoppgaver:

 • bistå økonomisjef med tidsriktig og korrekt måneds- og årsavslutning, budsjettering og prognoser
 • delta i utarbeidelse av finansielle rapporter og analyser
 • bistå med innhenting av data og beslutningsgrunnlag
 • sikre godt samarbeid mellom back-office og økonomiavdelingen
 • sørge for kvalitet og god flyt i fakturering og transaksjoner
 • være tett på digitaliseringsprosessen og jobbe kontinuerlig med forbedring av systemer, prosesser og rutiner
 • ad hoc analyser, prosjekter og back-office oppgaver


Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdanning, fortrinnsvis innenfor økonomi eller regnskap
 • 0-3 års erfaring fra regnskap, controlling eller revisjon, nyutdannede oppfordres også til å søke
 • god regnskaps- og forretningsforståelse  
 • god prosess- og systemkompetanse, vi benytter SAP som ERP-system
 • god fremstillingsevne på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig


Personlige egenskaper:
Vi ser etter en person som er nysgjerrig, initiativrik og analytisk og med interesse for bærekraft. For å lykkes i rollen må du være strukturert, selvstendig og evne å forstå sammenhenger. Du må like høyt tempo, varierende og utfordrende arbeidsoppgaver og tørre å utfordre det etablerte. Er du fleksibel, en god lagspiller og ambisiøs på egne og selskapets vegne vil du passe godt inn i miljøet hos oss.

Vi tilbyr:
Til den rette kandidaten kan vi tilby en utfordrende og variert stilling i et fremtidsrettet selskap som har ambisjon om å være bransjens beste aktør innen bærekraft. Selskapet har et godt arbeidsmiljø med motiverte, engasjerte og kompetente kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og holder til i moderne lokaler på Løren.  

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du ta kontakt med Nora Lundstrøm på mobil 482 71 203nora.lundstrom@financepeople.no eller Jannicke H. Lunder, på mobil 928 21 239jannicke.lunder@financepeople.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt. 

Vi behandler alle søknader fortløpende. 


Lignende søk: Konsulent, Bank / Finans tjenester, Bank & Finans, Regnskap / Revisjon, Annet Bransje