Regnskapsmedarbeider til shippingselskap i vekst


Lighthouse Navigation AS er en tørrbulkoperatør innen handy-, supra- og ultramax-segmentet. Selskapet er representert i Bangkok, Melbourne, Singapore og Oslo.

Som en del av Belshipsgruppen jobber vi fra Belships kontorer i Oslo og fungerer som konsernets kommersielle arm med fokus på Atlanterhavsbassenget. I tillegg er Lighthouse Navigation AS kommersiell manager for handysize flåten til SFL.

Belships ASA ble grunnlagt i 1918 og har vært notert på Oslo børs siden 1937. Selskapet eier 23 supramax og ultramax skip og er operatør av tørrbulkskip.


Lighthouse Navigation Management er i vekst og søker nå en operativ regnskapsmedarbeider som ønsker å utvikle seg videre innen regnskapsfaget, og som gjerne har en interesse for shipping-bransjen. Du vil bli en del av en faglig sterk økonomi- og regnskapsavdeling ved selskapets hovedkontor på Lilleaker. Stillingen rapporter til Chief Accountant.

Arbeidsoppgaver

  • innbetalinger og utbetalinger 
  • avstemminger
  • mva-oppgaver
  • reiseregninger og utlegg
  • bistå med andre administrative oppgaver
  • prosjekter og ad hoc


Ønskede kvalifikasjoner

  • høyere økonomisk utdannelse -relevant operativ erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
  • erfaring med IMOS eller Xledger er en fordel men ikke et krav
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk


Personlige egenskaper

For å lykkes og trives i rollen må du være strukturert og nøyaktig. Du må være teamorientert samtidig som du evner å jobbe selvstendig og tar eierskap til oppgavene dine, og at du har en profesjonell fremtoning og positiv innstilling er også viktig.

Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan vi tilby en interessant stilling i et tradisjonsrikt og internasjonalt shippingselskap i vekst. Du vil inngå i en faglig kompetent avdeling med motiverte og engasjerte kollegaer, og mulighetene for både faglig og personlig utvikling er store. Selskapet holder til i representative lokaler på Lysaker, og det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø på 930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no.


Lignende søk: Bank & Finans, Maritim / Shipping, Transport / Logistikk / Lager