Finansavisen søker ny TV/Video/SoMe-produsent

Finansavisen har en unik posisjon for finans- og næringslivsnyheter på video i Norge. Nå skal vi bli enda bedre, og i den anledning søker vi etter en produsent til Økonominyhetene og vårt nye morgenkonsept. 

 

I første omgang ser vi etter en person til et ettårig prosjektvikariat med mulighet for permanent forlengelse. Du skal produsere livesendinger, klippe til sendinger for podcast og bidra til å tilrettelegge og stykke opp produksjonene i kortere videoer egnet for finansavisen.no og våre sosiale medieplattformer. 

Du må også ta ansvar for at det tekniske utstyret er i orden til enhver tid, at sendingene har høy visuell kvalitet og at vi produksjonsteknisk forbedrer oss kontinuerlig.

Med andre ord søker vi deg som brenner for og forstår hvordan man lager godt videoinnhold på tvers av flere plattformer.

 

Finansavisen er i sterk vekst på både video og podcast, og ønsker å utvikle oss videre. Da trenger vi flere flinke folk på laget. Du får anledning til å både jobbe svært selvstendig, og være del av et team som skal lage forutsigbare rutiner og rammer for gode produksjoner. 

Du bør ha en interesse både for nett-tv og for video i sosiale medier som Youtube, Instagram og TikTok. Du må også være strukturert, men vil få god mulighet til å være kreativ og påvirke uttrykket på produksjonene du har ansvaret for. Arbeidsdagene kan bli hektisk og tettpakkede, men du vil i stor grad styre din egen hverdag. 

 

Du blir også en del av Finansavisens redaksjon, og vil jobbe tett med et lite team som i dag produserer Økonominyhetene, daglige video-nyheter og -reportasjer og flere suksessfulle podcaster.

Finansavisen og Kapital produserer i dag podcastene Økonominyhetene, Morgenkaffen, Mil etter Mil - en podcast om bil, Ukens Vintips, Kunstpraten, Klokkelandslaget og Gründerpraten.

 

 

Høres dette ut som deg? Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale, eller del din CV for å bli vurdert til intervju.

 

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende. Oppstart snarest mulig.

 

Interesserte i stillingen kan kontakte:

Marius Mørch Larsen

Video & podcastsjef i Finansavisen

92270580


Lignende søk: Annet, Spesialist, Media / Finansavisen TV, Media / Forlag