Vi styrker laget, og søker etter medarbeider til Investment Banking – Real Estate

SpareBank 1 Markets AS er et av de ledende kapitalmarkedsmiljøene i Norge og tilbyr høyt kvalifiserte tjenester innen analyse, finansiell rådgivning, kapitalinnhenting og megling av aksjer, fremmedkapital og valuta- og renteprodukter. Vi er rundt 160 ansatte med avdelinger i Oslo, Stavanger, Trondheim og Ålesund og tilstedeværelse i New York, som dekker alle kundesegmenter, fra personkunder og små- og mellomstore bedrifter til store børsnoterte selskaper og institusjonelle investorer. 

Vi søker etter ny medarbeider til Investment Banking i Oslo, med fokus på eiendomssektoren.

SpareBank 1 Markets sitt Investment Banking team har etablert en ledende  posisjon i det norske markedet. I 2021 var vi tilrettelegger på et tosifret antall  børsnoteringer og teamet har utført M&A oppdrag for mer enn NOK 150 milliarder de siste årene. SpareBank 1 Markets har også etablert en solid posisjon  innen tilrettelegging av fremmedkapital innen prioriterte sektorer.  

I lys av høyt aktivitetsnivå og stadig økende oppdragsmengde ønsker vi å  styrke eiendoms-teamet innen Investment Banking med én medarbeider. Som  medarbeider innen eiendomssektoren vil man få en sentral rolle i et etablert  team og muligheten til å jobbe med eiendomsspesifikk tilrettelegging av  egen- og fremmedkapitalemisjoner, M&A, samt annen rådgivning for både  nordiske og internasjonale selskaper.  

Vi ser etter kandidater med sterk personlig motivasjon, solide analytiske  egenskaper, interesse for eiendom og verdipapirmarkedet, kommersiell  legning og høy etisk standard. Det forventes at kandidaten har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. Solide akademiske  resultater er en forutsetning. Stillingen krever for øvrig stor arbeidskapasitet,  samt evne til å jobbe effektivt sammen med kollegaer. Vi oppfordrer både  nyutdannede og de med 1-3 års arbeidserfaring å søke. 

Hva kan vi tilby deg? 

Til den rette kandidaten kan vi tilby en svært interessant og utfordrende stilling i et verdipapirforetak i sterk vekst, med varierte arbeidsoppgaver og  gode påvirkningsmuligheter. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et  godt arbeidsmiljø og dyktige kollegaer. Arbeidssted vil være selskapets lokal er i Oslo sentrum. Noe reisevirksomhet må påberegnes. 

Registrer søknad her 

Inkluder søknadstekst, CV, vitnemål og øvrige  

dokumenter.  

Søknadsfrist er senest 15. mai.  

Søknader vil bli behandlet fortløpende.  

Ved spørsmål, ta kontakt med:  

Geir Rønnestad på tlf 457 21 731  

Sondre N. Nilsen på tlf 943 69 035


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans, Eiendom / Eiendomsmegling