FinancePeople søker Executive Assistant til nyopprettet stilling


FinancePeople AS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap innenfor økonomi, regnskap og finans. Våre rådgivere er økonomer med relevant erfaring innenfor våre fokusområder. Gjennom våre prosesser vektlegger vi høy kvalitet og verdiskaping - både for våre kunder og kandidater. For mer informasjon, se vår hjemmeside www.financepeople.no.


Vi er i solid vekst og er på jakt etter en person som kan jobbe tett sammen med vår daglige leder og ledergruppe for å bistå disse med store og små utfordringer i hverdagen. Vår virksomhet består av 15 rådgivere som jobber tett med mange av Norges mest spennende selskaper. For å ytterligere frigi tid til å følge opp både selskaper og kandidater søker vi nå etter en fremoverlent Executive Assistant (EA) som kan håndtere mange av de administrative oppgavene som løpende må utføres hos oss. Som EA hos oss vil du jobbe tett sammen med ledergruppen samt bli en integrert del av hele team FinancePeople. Rollen som EA betinger at du er utpreget serviceinnstilt samt har stor grad av driv og initiativ. På samme måte som vi drives av å finne gode løsninger for våre kunder, ønsker vi at du drives av å finne gode løsninger for å gjøre vår hverdag enklere.  

Arbeidsoppgaver

 • holde i løpende administrative oppgaver som må gjøres 
 • bistå og avlaste daglig leder for alle administrative oppgaver så langt det lar seg gjøre 
 • sikre gode og effektive prosesser for oppfølging av konsulenter 
 • ansvarlig for det administrative rundt alle våre eksterne og interne arrangementer 
 • bistå i on og off boarding av medarbeidere 
 • ad hoc prosjekter  

Ønskede kvalifikasjoner

 • relevant utdannelse 
 • operativ erfaring fra EA stilling eller annen stilling innen servicebransjen
 • gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
 • generell god kompetanse på office pakken
 • profesjonell fremtoning 


Personlige egenskaper
Vi er på jakt etter deg som trives med å jobbe sammen med andre mennesker og har en utpreget "can do" holding.  Du må trives godt med å ha flere baller i luften og har en struktur i ditt arbeid som gjør at du håndterer en hektisk hverdag på en god måte. Andre vil beskrive deg som en profesjonell og serviceinnstilt ansatt som alltid prioriterer en god leveranse. Ser du i tillegg på deg selv som tilgjengelig og fleksibel, da er det kanskje akkurat deg vi er på jakt etter.  

Vi tilbyr
FinancePeople er et av Norges ledende rekrutterings- og konsulentselskaper innenfor økonomi, regnskap og finans. Vi vil kunne tilby den rette kandidaten en personlig og faglig utvikling innenfor sitt området som vil gjøre deg til en viktig lagspiller i selskapets videre vekst. Du vil jobbe i et hyggelig miljø som har fokus på lagarbeid og måloppnåelse i felleskap.  Vi forventer at denne rollen i stor grad vil kunne løse alle oppgaver innenfor normal arbeidstid. FinancePeople flyttet i desember 2021 inn i helt nye og topp moderne lokaler i VIA-bygget i Vika.

FinancePeople fortsetter veksten – bli med på laget!

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved André Herlofsen i FinancePeople, på mob 934 80 266  eller andre@financepeople.no.


Lignende søk: Leder, HR / Organisasjonsutvikling / Rekruttering