Controller til bransjeledende selskap


Cuveco er en totalleverandør til aktører innen drikkevarebransjen i Norge og tilbyr tjenester innenfor logistikk, regnskap, økonomi og IT. Våre kunder importerer vin, brennevin, øl og alkoholfrie produkter for videre salg i Norge.

Cuveco ble etablert i 2002 med to importørkunder. I dag har vi over 50 importørkunder og er 30 ansatte som sitter i lokaler på Skøyen.

Cuveco håndterer årlig over 44 000 kundeordre fra Vinmonopolet, grossister, dagligvarekjedene og Horeca, som bestiller fra de cirka 5 000 artikler som er tilgjengelige på vårt lager. Dette utgjør i overkant av 45 millioner liter fordelt på vin, brennevin, øl og alkoholfrie produkter.

Gjennom å samle alt volum til en felles stor portefølje forhandler Cuveco, på vegne av våre importørkunder, gode avtaler på logistikk, regnskap og IT. Utover gode betingelser frigjøres våre importørkunder for administrative oppgaver slik at de kan ha all fokus på å utvikle den beste produktporteføljen innenfor drikkevaresegmentet.

Cuvecos visjon er å levere kostnadseffektive og smarte logistikk- og regnskapsløsninger som gir total kundetilfredshet.


Cuveco søker nå en operativ og faglig sterk Controller. Controlleren må ha evnen til å se helheten i virksomheten og forstå forretningsprosessene slik at man kan bidra til gode kvalitetssikrings- og kontrollrutiner, og kunne finne løsninger som effektivt bidrar til bedre resultater hos både selskapet og importørkundene. Du vil få en sentral rolle i økonomi- og regnskapsavdelingen som består av 10 personer. Stillingen rapporterer til Økonomisjef.


Arbeidsoppgaver

 • kvalitetssikre månedsavslutning for porteføljeselskapene
 • bistå i likviditetsstyring 
 • utføre KPI-analyser, lønnsomhetsanalyser og tilhørende rapportering
 • bidra til å sikre løpende høy kvalitet på regnskapstjenestene selskapet utfører
 • proaktivt bidra til effektivisering, utvikling og forbedring av rutiner og prosesser innenfor ansvarsområdet
 • ha ansvar for årlig autorisasjonskontroll og at avdelingen til enhver tid er oppdatert på gjeldende lovverk
 • delta i prosjekter, analyser og ad hoc-oppgaver


Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse
 • autorisert regnskapsfører er et krav 
 • minimum tre års relevant erfaring fra tilsvarende rolle, forretningsførsel, regnskapsbyrå og/eller revisjon
 • solid økonomiforståelse og meget god regnskapsforståelse
 • gode ferdigheter i Excel og interesse for IT og systemer
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk


Personlige egenskaper

For å lykkes i stillingen må du være analytisk, strukturert og nøyaktig. Du må være fleksibel og løsningsorientert og du må like å ta initiativ, og du må trives med en variert hverdag.  Det er viktig at du evner å jobbe godt både selvstendig og i samarbeid med andre, og ettersom stillingen innebærer at man har en bred kontaktflate i organisasjonen og ut mot kunder må du være serviceinnstilt, kundeorientert og ha lett for å komme i kontakt med mennesker.

Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan Cuveco tilby en spennende og faglig utfordrende rolle i et selskap som er blant de ledende i sin bransje, og være en god mulighet for deg som er autorisert regnskapsfører og som ønsker å bevege deg over mot mer controlling, analyse og virksomhetsstyring. Du vil bli en del av en økonomiavdeling med dyktige, hyggelige og engasjerte kollegaer som alle bidrar til et svært godt arbeidsmiljø. Selskapet holder til i flotte lokaler sentralt på Skøyen, og det tilbys konkurransedyktige betingelser. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø på 930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no.


Lignende søk: Konsulent, Bank & Finans, Transport / Logistikk / Lager