Finansavisen søker moderatorer

Finansavisen søker moderatorer

Finansavisen opplever et stort og økende engasjement på sosiale medier og vårt eget aksjeforum. Vi søker derfor etter personer som kan moderere diskusjoner og innlegg på disse.

Moderatorene skal ikke delta i diskusjoner og chat, men bidra til at innlegg og diskusjoner ikke sporer av og begynner å handle om helt andre ting enn det som er tema. Det skal være dannede diskusjoner om aksjer, økonomiske tema og hendelser, innenfor norske lover og våre egne regler.

Hva vi tilbyr

  • En spennende og lærerik jobb

  • Stor fleksibilitet - jobbe hjemmefra eller fra der det passer

  • Store muligheter til å påvirke et viktig område for Finansavisen

  • Konkurransedyktige betingelser

Jobben kan gjøres hjemmefra eller fra hvor som helst så lenge man har en datamaskin og/eller smarttelefon med nettforbindelse. Hvis det er ønskelig vil det også alltid være en plass i våre lokaler på Smestad i Oslo.

Hva vi krever

  • Forståelse for godt innhold og positivt engasjement

  • Evne til å kommunisere godt med engasjerte mennesker

  • Engasjement og et ønske om å lære mer om sosiale medier og jussen rundt disse

Moderator må kunne kommunisere med brukere på de sosiale plattformene, rettlede, slette innlegg, stenge brukere ute og gjennom dette være med på å påvirke kvaliteten på våre sosiale plattformer. 

Dette kan for eksempel være en utmerket anledning for jusstudenter eller andre studenter med et spesielt engasjement for sosiale medier og jussen rundt disse. Det vil også være en fin anledning til å lære mer om det som foregår på sosiale medier, og hvordan dette voksende fenomenet utvikler seg.

Erfaring fra moderering av sosiale medier vil bli verdsatt, men vil ikke være en forutsetning. Opplæring vil bli gitt.

Om arbeidsgiveren

Finansavisen er en riksdekkende dagsavis med et opplag på mer enn 29.000 aviser, over 10 millioner sidevisninger og over 800.000 unike brukere på nett i uken. Finansavisen er en del av Hegnar Media og holder til i moderne lokaler ved Smestaddammen i Oslo.

Spørsmål om stillingen
Kontakt: Stein Ove Haugen
Nettredaktør-epost: sohaugen@finansavisen.no
Mobil: 90024833


Lignende søk: Konsulent, Media / Forlag