Business Controller til selskap i sterk vekst

Micro Matic Norge AS selger og markedsfører elektromateriell, styringssystemer, ladeløsninger og smarte løsninger innen Elektro, HVAC og Energi. Våre utvalgte leverandører er blant de fremste i Europa innenfor sine satsningsområder. Dette sikrer at vi kan oppfylle vår målsetting om å være ledende når det gjelder å tilby nye og innovative løsninger. Vi legger vår stolthet i å levere produkter av høy kvalitet, kombinert med brukervennlighet i alle ledd. Dette sikrer oss en av bransjens beste produktporteføljer!

Micro Matic Norge AS ble stiftet i 1969, og holder til i Asker, med distriktskontorer i Tromsø, Trondheim, Bergen, Haugesund og Tønsberg. Vi er i dag ca 60 ansatte. Vi er i en ekspansjonsfase med dertil varierte arbeidsdager, høyt tempo og spennende fremtidsutsikter. Vi har engasjerte eiere som både vil, og kan, satse med oss mot nye høyder. Selskapets eier er Møller-familiens investeringsselskap, Aars, som er en langsiktig, ansvarlig og aktiv eier.


Micro Matic Norge AS er et spennende selskap med hovedkontor i Asker, som nå søker en Business Controller. Stillingen vil være en del av et team på 6 personer og vil rapportere til Økonomidirektør. Vi er på jakt etter en som er analytisk og nysgjerrig, som tør å stille spørsmål og drives av å finne svar og sammenhenger som kan flytte selskapet fremover. Du bør ha en god økonomi- og forretningsforståelse, og vi forventer at du er strukturert og motiveres av et ønske om forbedringer. Som Business Controller vil du blant annet få ansvar for den økonomiske oppfølgingen av ulike avdelinger, og vil derfor være en sentral rolle i vår organisasjon.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

 • periodevise kontrollberegninger og rapportering
 • oppfølging av budsjetter i avdelingene
 • videreutvikle modeller for god økonomistyring
 • bidra i videreutviklingen av selskapets interne og eksterne rapportering
 • være pådriver for effektivisering av prosesser
 • diverse ad hoc


Kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse
 • 1-3 års relevant erfaring
 • god forretnings-, økonomi- og systemforståelse
 • solid Excel kompetanse (inkl Power Query)
 • erfaring med, eller interesse for Power BI
 • interesse for elektronikk og smarte løsninger er et pluss, men ikke et krav


Personlige egenskaper:
For å lykkes og trives i rollen må du være forretningsorientert, analytisk anlagt, omgjengelig og ha solid gjennomføringsevne. Du er selvstendig og trygg i deg selv, men samarbeider godt med andre og bidrar til et godt arbeidsmiljø. 

Vi tilbyr:
Som ansatt i Micro Matic Norge blir du del av et høykompetent miljø, med noen av markedets beste fagpersoner innen sine felt. Vi satser på våre ansatte, og er overbevist om at engasjerte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har. Med en fremoverlent holdning skaper vi sammen en vinnerkultur der kvalitet, langsiktighet og fornøyde kunder står i fokus.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mobil 917 46 917 eller på mona.gabrielsen@financepeople.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank & Finans, Varehandel / Kjededrift / Merkevare / FMCG