Tax and Compliance Manager til internasjonal konsern i vekst

Element Logic® har optimalisert virksomheters lagerdrift i mer enn 30 år.   I 2020 installerte vi flere AutoStore®-løsninger enn noe annet selskap i verden og vi fortsetter å utvikle smarte løsninger som gjør at virksomheter kan imøtekomme forbrukeres forventning om raske leveranser. Våre robotløsninger, programvare og rådgivning bidrar til at våre kunder forbedrer sin verdikjede og blir mer lønnsomme. Vi optimaliserer lagre i alle størrelser og innenfor en rekke ulike bransjer, som for eksempel elektroniske komponenter, reservedeler, forbrukerelektronikk, tredjepartslager, legemidler, klær og sportsutstyr. Som verdens første AutoStore-partner har vi lang erfaring med å designe, levere og installere skreddersydde løsninger som effektiviserer arbeidsflyten til våre kunder. 

Element Logic har hatt sterk vekst de senere årene med blant annet over 100% topplinjevekst fra 2020 til 2021, og fortsetter med betydelig satsing i Europa og globalt. Element Logic har hovedkontoret på Kløfta, omsatte for i overkant av 2 milliarder i 2021, og har ca. 250 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, England, Nederland, Polen, Frankrike, Spania, Tsjekkia og Italia.


Element Logic søker nå etter en Group Tax and Compliance Manager som vil få ansvaret for konsernets skatte- og avgiftsmessig problemstillinger og compliance. Stillingen er nyopprettet for å ytterligere styrke økonomi- finansfunksjonen i et internasjonalt konsern i kraftig vekst. Du vil bli en del av et dynamisk team i en fremoverlent organisasjon med store ambisjoner, og dersom du trives med faglige utfordringer og høyt tempo kan dette være en rolle for deg. Stillingen rapporterer til VP Finance.

Arbeidsoppgaver

 • være konsernets fagspesialist på skatt, avgift og compliance
 • ha ansvar for kvaliteten på konsernets skatte- og avgiftsrapportering
 • ha eierskap til og følge opp transfer pricing-struktur i konsernet
 • bistå med løpende skatteberegninger, skattenoter, ligningspapirer etc.
 • ansvar for optimalisering av struktur ved etablering i nye markeder
 • bidra med skatterådgivning i forbindelse med ulike transaksjoner
 • være kontaktpunkt mot norske og internasjonale eksterne rådgivere innen fagområdet
 • prosjekter og ad hoc


Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk eller juridisk utdannelse
 • minimum fem års relevant erfaring fra tilsvarende rolle, revisjon, rådgivning e.l.
 • solid kompetanse og interesse for skatt, selskapsrett og merverdiavgift 
 • gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
 • erfaring fra internasjonal virksomhet er en fordel


Personlige egenskaper
Vi søker etter deg som er faglig sterk, strukturert og analytisk og med en sterk vilje og evne til å skape resultater. Du er initiativrik og nysgjerrig av natur, er selvgående og evner å drive prosesser både på egen hånd og i samarbeid med andre. Den rette kandidaten forstår viktigheten av kvalitet i leveransene og trives med et høyt tempo og høye krav. For å lykkes i stillingen må du også kunne skape tillit gjennom gode relasjonsbyggende egenskaper og et godt humør, og du må trives i et klima hvor veksten er stor og endringstakten høy.


Vi tilbyr
Til den rette kandidaten kan Element Logic tilby en særdeles spennende reise i et internasjonalt teknologiselskap i sterk vekst og med store ambisjoner. Du vil få en sentral rolle og utfordrende arbeidsoppgaver, og mulighetene for faglig og personlig utvikling er meget gode. Arbeidsmiljøet beskrives best som engasjert, fremoverlent og kompetent, og Element Logic er sertifisert "Great place to work". Selskapet holder til på Kløfta, 30 minutter med bil fra Oslo sentrum. Du kjører mot køen, og det er parkering til alle ansatte. Det tilbys konkurransedyktige betingelser. 


Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Ulrik Langabø på mobil 930 05 357 eller på ulrik.langabo@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Leder, Tech, Telekommunikasjon, Transport / Logistikk / Lager