Eiendomssjef til Næringseiendom

Avdeling Næringseiendom i Thon Eiendom forvalter et betydelig antall næringseiendommer utleid til kontorer, undervisning, restauranter, lager/logistikk, hoteller og butikker. Hovedvekten av eiendommene er i Oslo/Stor-Oslo, men også i andre deler av landet.

Vi søker nå etter en positiv og utadvendt person til stillingen som Eiendomssjef. 

Vi ser etter deg som: 

 • Har relevant høyere utdanning fra høyskole/universitet (gjerne innenfor eiendom, økonomi eller jus).
 • Har relevant arbeidserfaring fra tilsvarende rolle.
 • Er kunde- og forretningsorientert.
 • Innehar gode forhandlingsegenskaper.
 • Har forståelse for brukerbehov og tekniske krav innen eiendom.

Du tildeles egen eiendomsportefølje bestående av kontor og butikk/serveringslokaler, noe som stiller høye krav til selvstendighet og ansvarsbevissthet. Du vil også samarbeide med dine kollegaer med utleie av lokaler og forvaltning av næringseiendommer.

Du har stor arbeidskapasitet og trives med utfordringer og idéskaping, og har god forståelse for verdiskapning i eiendom. Du må være opptatt av å bygge gode og varige relasjoner, være serviceinnstilt, og kunne kommunisere og samarbeide godt med leietakere og kollegaer. Du evner å uttrykke deg godt både muntlig og skriftlig. 


Dine arbeidsoppgaver vil være: 

 • Utleiearbeid (kontor, butikk/serveringslokaler, undervisning, lager/logistikk, hoteller). Herunder inngåelse av nye leiekontrakter, oppfølging og reforhandling av eksisterende leiekontrakter og avvikling av leiekontrakter. 
 • Holde løpende og tett dialog med våre leietakere. 
 • Eiendomsutvikling, delta i vurderinger, beslutninger og gjennomføringer knyttet til ombygginger og utvikling av eiendommene. 
 • Resultatansvar for egen portefølje og økonomisk rapportering.
 • Involvering i drift- og vedlikeholdsarbeid og leietakertilpasninger.
 • Idéskaping, bl.a. identifisere tiltak for å øke inntekter og eiendommens verdi.
 • Holde deg orientert om markedsutviklingen.


Hva kan du forvente av oss: 
Du blir en del av avdeling Næringseiendom med hyggelige, engasjerte og dyktige kollegaer i ett inkluderende arbeidsmiljø. Du vil være en del av en aktiv og spennende organisasjon i ett av Norges største eiendomsselskaper med et sterkt fagmiljø. Som en del av Olav Thon Stiftelsen jobber vi for en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen, noe som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass.

Arbeidssted er i vår sentrale eiendom Stenersgata 2a vis a vis Oslo City og Jernbanetorget. For spørsmål som gjelder stillingen, vennligst kontakt Direktør Næringseiendom Annette Hofgaard, tlf. 92697630.

 

Søknad sendes via vårt elektroniske søknadsskjema, som du finner på denne siden. Merk at vi ikke godtar søknader mottatt på epost.

Olav Thon Gruppen er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Thon Eiendom er Norges største private eiendomsaktør og er Olav Thon Gruppens eiendomsdivisjon. Vi har over 500 næringseiendommer i vår portefølje og jobber med bl.a. kjøpesenter, utleie, boligsalg og næringseiendom. Vi leier ut kontorlokaler, lager, leiligheter og butikklokaler gatelangs og på kjøpesentre i Norge og Sverige. Thon Eiendom selger også boliger og hytter i sentrale og attraktive områder. Les mer på thoneiendom.no. 


Lignende søk: Advokat / Juridiske tjenester, Leder