ADVOKATER M&A OG KAPITALMARKEDER

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Har du lyst til å bli en del av Team Thommessen, og jobbe i et miljø preget av samarbeid og nytenkning?

Vi har behov for flere advokater til vår avdeling for Transaksjoner, som har en særlig interesse for M&A, kapitalmarkeder og selskapsrett. Vi ser gjerne at du har 4-6 års relevant erfaring. 

Thommessen har spisskompetanse innen alle områder som blir berørt av en transaksjon, og har omfattende erfaring med å gi råd til Norges største og mest aktive virksomheter innenfor dette området. Vi er med hele veien, fra tidlige strategidiskusjoner til forhandlingsbordet, og til signering i en lang rekke norske og internasjonalesalg og oppkjøp. I tillegg er avdelingen en av landets største og mest erfarne avdelinger for oppkjøp og fusjoner (M&A), børsnoteringer og egenkapitalemisjoner, obligasjonsutstedelser, og verdipapirrettslige- og selskapsrettslige spørsmål.

Som medarbeider i Thommessen får du:

jobbe sammen med engasjerte kolleger som er opptatt av å dele kunnskap og jobbe mot felles mål
opplæring i prosjektledelse og Thommessens egen prosjektmodell
jobbe med spennende norske og internasjonale klienter
være med på Thommessens digitale satsning


Kontakpersoner:

Christian Güner Sagstad, partner: telefon 23111328, e-post cgs@thommessen.no

Anne Therese Bogen, HR-sjef: telefon 23111255, e-post anb@thommessen.no


Søknadsfrist: 20. oktober 2019

Thommessen er et ledende norsk forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og London. Vi dekker alle forretningsjuridiske områder og arbeider for å kunne tilby de beste løsningene for våre klienter.

Thommessen var det første av de ledende forretningsadvokatfirmaene som implementerte og innarbeidet profesjonell prosjektledelse. Siden 2015 har vi utdannet alle våre medarbeidere innen prosjektledelse. Hos Thommessen får du kolleger som engasjerer seg og bryr seg, om hverandre, klientene og samfunnet rundt oss.

Thommessen er høyt rangert i flere nasjonale og internasjonale markedsundersøkelser, og har de siste fire årene blitt kåret til Norges ledende forretningsadvokatadvokatfirma i TNS Sifo Prosperas undersøkelse.


Lignende søk: Advokat / Juridiske tjenester, Advokat/jurist