Assisterende regnskapssjef til markedsledende spennende aktør

Colosseum Tannlege er Norges ledende leverandør av tannhelsetjenester med nær 50 klinikker og 750 medarbeidere. Selskapet tilbyr de beste og mest moderne metodene innenfor alt fra forebyggende tannhelse, tannbehandling, reparasjoner og estetisk tannpleie. Colosseum Tannlege har trivelige og moderne klinikker med oppdatert utstyr og tilbyr gode utviklingsmuligheter. Vi har en årlig omsetning på over 1 milliard NOK. Colosseum Tannlege er en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group er Europas ledende tilbyder av tannlegetjenester med over 550 klinikker i elleve land. Klinikkene omsetter for over 1 milliard EURO og sysselsetter ca 10 000 behandlere og assistenter. Colosseum Dental Groups største aksjonær er Jacobs Holdning, et globalt investeringsselskap med tilhørighet i Zurich i Sveits. Gjennom sin investering i Colosseum Dental Group i Europa og North American Dental Group i USA viser Jacobs Holding langsiktig interesse for tannlegebransjen. Jacobs Holding vier hele sitt økonomiske utbytte til veldedighetsorganisasjonen Jacobs Foundation, som støtter ungdommer og barns utvikling gjennom globale prosjekter.


Vi etablerer et større regnskapsmiljø internt og søker nå en faglig dyktig og selvstendig person til stillingen som assisterende regnskapssjef. Stillingen innebærer faglig ansvar for regnskapsavdelingen, bidra i implementeringen av nytt ERP system, og forbedringsarbeid for selskapets rutiner, prosesser og systemer. I denne rollen vil du jobbe tett med andre i regnskapsavdelingen og andre ledere i selskapet og bidra til læring på tvers av enheter og land. Du vil samarbeide tett med selskapets Senior Financial Controller og rapporterer til henne. Vi ser etter en kandidat som kan utvikle seg til å drifte og lede regnskapsavdelingen på sikt.

Sentrale arbeidsoppgaver

 • utarbeide årsregnskap og ligningspapirer, kontakt med revisor
 • utføre periodiske avstemminger og kontroll av resultat og balanse, herunder sørge for korrekte periodiseringer og avsetninger
 • ansvar for oppfølging av konsernmellomværende
 • etablere, videreutvikle og forbedre interne rutiner og prosesser innenfor regnskapsrelaterte områder
 • delta i implementering av selskapets nye ERP-system
 • overordnet oversikt over innkjøpssystem og journalsystem og deres integrasjon mot ERP system
 • bistå i prosess og dialog i forbindelse med oppkjøp
 • ad hoc regnskapsoppgaver og prosjekter


Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse, gjerne revisjon eller autorisert regnskapsfører
 • minimum 5 års relevant erfaring fra regnskap og/eller revisjon
 • meget solid regnskapsforståelse
 • sterk systemforståelse og -interesse. Erfaring fra implementering av ERP system er en fordel
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


Personlige egenskaper
Vi ser etter deg som er strukturert og nøyaktig i ditt arbeid, og som trives med en dynamisk og variert hverdag. Du er en person som trår til der det trengs, du er serviceinnstilt og tar initiativ. Videre er det viktig at du er løsningsorientert og evner å jobbe selvstendig, i tillegg til å kommunisere godt med ulike type mennesker med ulik faglig bakgrunn. For å trives og lykkes i rollen må du være positiv og ha gode samarbeidsegenskaper. Stor arbeidskapasitet og en fleksibel innstilling verdsettes. Evne og interesse for å lede og utvikle andre er en stor fordel.

Vi tilbyr
Vi kan tilby en interessant stilling i et internasjonalt selskap i sterk vekst. Vi har et dynamisk og hyggelig miljø hvor den rette kandidaten vil ha gode muligheter for å utvikle og påvirke stillingen selv. Arbeidsplassen ligger sentralt på Majorstua i attraktive og nyoppussede lokaler. Konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Finance People ved Anne Hilde Nilsen på mobil 975 89 490 / anne.hilde.nilsen@financepeople.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt. 


Lignende søk: Bank & Finans, Helse / Sosial, Regnskap / Revisjon