Nytt år, nye muligheter i 2022

FinancePeople AS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap innenfor økonomi, regnskap og finans. Våre rådgivere er økonomer med relevant erfaring innenfor våre fokusområder. Gjennom våre prosesser vektlegger vi høy kvalitet og verdiskaping - både for våre kunder og kandidater. For mer informasjon, se vår hjemmeside www.financepeople.no.


Vi ser en høy pågang i markedet etter ny arbeidskraft, delvis som en følge av nye internasjonale reguleringer. Kunder av FinancePeople opererer innenfor et bredt spekter av bransjer, men det alle har til felles er at de er ute etter kandidater med erfaring fra økonomi og finans. Ønsket erfaringsnivå er fra helt i begynnelsen av karrieren til svært erfarne ledere.

Vi er interessert i å komme i kontakt med deg som nå ønsker å vurdere nye muligheter. Som aktuell kandidat har du høyere økonomisk utdanning og helst operativ erfaring fra revisjonsselskaper eller andre roller innen økonomi, regnskap og finans. Nyutdannede vil også vurderes. 

Relevant bakgrunn inkluderer, men begrenses ikke nødvendigvis til:

  • Controlling: Group, Financial, Business
  • Regnskap, Revisjon
  • Konsernregnskap
  • Skatt, MVA
  • Investering, Finansiering
  • Forretningsutvikling, Business Analytics


Vi benytter gode verktøy for å bedre forstå hvem du er som kandidat og fagkompetansen du besitter. Samtidig har alle våre rådgivere operativ erfaring fra økonomiområdet, som gjør oss i stand til å kartlegge kundebehovet i hver enkelt rekrutteringsprosess og hvilke kandidater som kan tilfredsstille dette behovet.

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere Andreas Kleiven på 948 87 566 eller andreas.kleiven@financepeople.no for en uforpliktende prat. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Vi ser frem til å høre fra deg!


Lignende søk: Bank & Finans, Regnskap / Revisjon