Finansavisen søker finansjournalister og nettjournalister

Finansavisen søker journalister med økonomisk teft, stor arbeidskapasitet og en god penn. Journalistene vil føle næringslivet på pulsen og publisere artikler på papir og nett. Det kreves at man er idérik og har god økonomisk forståelse. Stillingene gir mulighet til å dekke nyhetsbildet samtidig som man har frihet til å jobbe frem egne saker.

Finansjournalist

Finansjournalisten vil få ansvar for dekning av børsnoterte selskaper og finansielle markeder, men også aktører og selskaper utenfor børs. Høy utdannelse innen journalistikk eller økonomi er en forutsetning sammen med interesse for aksjer.

Nettjournalist

Nettjournalisten vil dekke mye av norsk og internasjonalt næringsliv inkludert børs og finans. Du må være rask og rett på sak. Utdannelse innen økonomi og/eller journalistikk er en fordel. Har du ikke erfaring får du opplæring.

For begge stillingene må man kunne jobbe selvstendig og samarbeide med andre om saker ved behov. Kandidatene bør ha interesse for økonomi og nyhetsjournalistikk og være analytisk og selvgående. I begge roller er det viktig å være utadvendt og være flink til å bygge kontakter. Gode skriftlige kommunikasjonsegenskaper er en forutsetning.

Vi kan tilby en spennende hverdag og et godt arbeidsmiljø. De riktige kandidatene vil bli tilbudt konkurransedyktige betingelser. Vi har også en god kantineordning.

Finansavisen er en del av Hegnar Media. Vi holder til i moderne lokaler ved Smestaddammen i Oslo og utgir Finansavisen på papir og internett. Vi har et opplag på 25.000 aviser og 500.000 unike brukere på nett.

Søknadsfrist for stillingene er 22. september. Søknad og CV kan sendes til Finansavisen v/redaktør Steinar Grini, e-post: steinar.grini@finansavisen.no Spørsmål om stillingene kan stilles til Steinar Grini, 907 65 576 eller Stein Ove Haugen, tlf. 900 24 833. 


Lignende søk: Annet, Media / Finansavisen TV