OroEiendom søker Investment Manager

Oro kjøper, utvikler og forvalter næringseiendom. Vår tilnærming til bransjen er industriell der verdier skapes i alle faser av prosjektene. Vi er i dag 12 mennesker som jobber helt eller delvis i selskapet. Vi forvalter ca. 30 eiendommer med markedsverdi på ca. 8,5 milliarder NOK fordelt på 350 000 m². Eiendommene er lokalisert i området rundt Oslo med et særlig fokus på lager/industri/kombinasjonseiendommer med sentral beliggenhet. Mer info på www.oroeiendom.no


Oro kombinerer finans- og eiendomskompetanse for å levere markedsledende avkastning på våre investeringsprosjekter. Vi søker en ny kollega til vårt team for å imøtekomme den økende mengden av arbeid.

Du har en brennende interesse og forståelse for eiendomsinvesteringer, og du har relevant utdannelse. Det vil være en fordel med erfaring fra eiendomsrelatert virksomhet.
 
Hovedoppgavene vil være:

  • analyse og gjennomføring av transaksjoner fra start til mål
  • foredling og aktiv oppfølging av investeringene, herunder sikre daglig drift, avholde styremøter og generalforsamling, oppfølging av leietakere etc.  
  • løpende bidra til å utvikle verdiene i eiendommene og gjennomføre salgsprosesser ved exit
  • bidra med intern forretningsutvikling

Kvalifikasjoner

  • meget god kommersiell forståelse og sterk interesse for eiendom
  • høyere økonomisk utdannelse med gode akademiske resultater
  • minimum 5 års relevant erfaring fra ledende konsulentselskap,  investeringsmiljøer eller fra eiendomsselskap / entreprenør / eiendomsutvikler
  • solid transaksjonserfaring, fortrinnsvis rettet mot eiendom
  • sterk analytisk med gode ferdigheter i Excel og PowerPoint
  • god muntlig og skriftlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk


Personlige egenskaper
Den rette kandidaten har en solid kommersiell forankring og interesse for eiendomsinvesteringer. Du er strukturert og ønsker å bidra til selskapets utvikling og skape verdier for våre investorer. Du har gode holdninger, er dedikert, og er resultatorientert og kundefokusert. Vi verdsetter fleksibilitet, god arbeidskapasitet samt gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper.
I tillegg må du dele vår visjon om å skape gull av murstein og at verdier skapt skal komme leietakere, eiere og eiendommens lokalsamfunn til gode.

Vi kan tilby
OroEiendom er anerkjent for å være et miljø med høy faglig kompetanse. Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver og personlig utvikling for den rette kandidaten. Du vil få konkurransedyktige betingelser og ta del i et kompetent og vennlig arbeidsmiljø. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Finance People ved André Herlofsen på mobil +47 934 80 266ah@financepeople.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt, også for oppdragsgiver hvis ønskelig.


Lignende søk: Bank & Finans, Eiendom / Eiendomsmegling