Kommersiell Senior Business Controller

Visolit er en del av Advania som er et nord-Europeisk IT-selskap med virksomhet i Sverige, Island, Norge, Finland, Danmark og England med mer enn 3500 ansatte og omsetning på 10 MRD. Selskapet hjelper kunder å forbedre sine resultater med innovativ bruk av beste tilgjengelige IT-plattformer og -tjenester. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer. Advanias røtter går helt tilbake til 1939 da en islandsk entreprenør grunnla et reparasjonsverksted for kontorutstyr i Reykjavik. I de påfølgende tiår ble tre separate deler av IT-selskaper utviklet i tre nordiske land, Island, Sverige og Norge. I 2012 gikk de sammen til et nordisk varemerke og Advania ble grunnlagt. Advania kjøpte Visolit 30 september 2021.


Visolit søker en analytisk og profesjonell Senior Business Controller til hovedkontoret i Asker. Som Senior Business Controller vil du ha ansvar innenfor økonomistyring, rapportering, analyse og Business Intelligence. I rollen vil du være en sentral bidragsyter til CEO, CFO og ledelsen generelt innenfor et bredt spekter av økonomifaglige problemstillinger. Selskapet har høy endringstakt og du vil jobbe med mange spennende og varierte arbeidsoppgaver og prosesser. Stillingen inngår i selskapets finansteam og rapporterer til CFO.


Sentrale arbeidsoppgaver:

 • ha ansvar for økonomistyring, rapportering og analyser i forretningsområdene
 • være en støtte og sparringspartner for CFO og forretningsledere, herunder være tett på virksomheten
 • drive og strukturere budsjett- og prognoseprosesser
 • utarbeide analyser blant annet for lønnsomhet i kunde- og tjenestedimensjoner, benchmarking og følge opp relevante KPIer
 • utarbeide business case
 • være en pådriver for å arbeide smartere og mer effektivt gjennom kontinuerlig forbedring av systemer, prosesser og rutiner
 • ha eierskap til finansiell masterdatastruktur
 • ad hoc rapportering og analyse


Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdanning på mastergradsnivå
 • minimum 4 års relevant erfaring fra consulting, analyse, controlling eller revisjon. Erfaring fra Big4, Business Intelligence-miljø eller annen operasjonell/analytisk rådgivning er en fordel
 • stor systeminteresse og -kompetanse
 • gode skriftlige og muntlige norsk- og engelskkunnskaper


Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som er initiativrik, fleksibel og har høy gjennomføringsevne. Som person evner du å løfte blikket, analysere og se helheten rundt ulike problemstillinger, samtidig som du jobber strukturert og grundig. Samarbeid er noe du trives godt med og du motiveres av å bygge gode relasjoner på tvers av ulike team. For å lykkes og trives i rollen må du være forretningsorientert og nysgjerrig på nye utfordringer og problemstillinger.

Vi tilbyr: 
Som ansatt hos oss vil du bli del av en dynamisk kultur i en fremtidsrettet bransje. Vi tilbyr et godt fagmiljø med hyggelige og motiverte kollegaer, der du vil ha gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Asker og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Nora Lundstrøm på mobil 482 71 203nora.lundstrom@financepeople.no .

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank & Finans, Tech, IT / Tech /, Telekommunikasjon

Flere søkeresultater