Kundeansvarlig

Pareto Bank er en ledende bank for norske mellomstore bedrifter og deres eiere. Siden oppstarten i 2008 har banken opparbeidet seg en solid posisjon basert på god soliditet og høy lønnsomhet. Hittil i år er resultat før skatt NOK 502 millioner. Pareto Bank ble børsnotert i 2016, og har i dag en markedsverdi på rundt NOK 4 milliarder, 54 ansatte og en forvaltningskapital på rundt NOK 20 milliarder. Bankens virksomhet er konsentrert om eiendomsfinansiering, bedriftsfinansiering og skipsfinansiering.


KUNDEANSVARLIG
Som følge av høy aktivitet og ambisjoner om videre vekst søker vi nå etter en ambisiøs og analytisk kundeansvarlig med høyt energinivå til området skipsfinansiering. På sikt vil det kunne bli mulighet for å arbeide med bedriftsfinansiering som følge av god vekst også innenfor dette forretningsområdet.

Forretningsområdet skipsfinansiering tilbyr 1. prioritets lån til rederier, investeringsselskaper og syndikerte prosjekter og har hovedfokus på det norske markedet. Med et team på tre medarbeidere som har lang erfaring og ekspertise innenfor skipsfinansiering og som forstår kundenes behov, tilbyr vi skreddersydde finansieringsløsninger til aktører med en lang historikk innenfor næringen.

Forretningsområdet bedriftsfinansiering tilbyr lån til norske mellomstore bedrifter, deres eiere og investeringsselskaper. Med et kompetent team som forstår norsk næringsliv og bedriftenes behov, tilbyr vi skreddersydde finansieringsløsninger herunder oppkjøpslån, eierlån, brolån og drifts- og arbeidskapitallån.

Arbeidsoppgaver

 • Utarbeide kredittanalyser, markedsanalyser og kredittinnstillinger.
 • Løpende oppfølging av bankens eksisterende kundeportefølje. 
 • Bidra med salg og relasjonsbygging mot eksisterende og nye kunder.


Kvalifikasjoner

 • Høyere utdannelse tilsvarende siviløkonomi, master i finans eller lignende.
 • 1-4 års erfaring fra bank/finans eller andre relevante bransjer. Erfaring fra skipsfinansiering er intet krav, men en fordel.
 • Svært gode analytiske evner og interesse for finansmarkedet, shipping og norsk næringsliv.  
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne i både norsk og engelsk.


Personlige egenskaper

 • Du er en relasjonsbygger som trives med kunder og salgsarbeid i kombinasjon med analysearbeid.
 • Selvstendig med sterk gjennomføringsevne.
 • Proaktiv, målrettet og energisk.Vi kan tilby deg

 • Muligheten til å være sentral i den videre utviklingen av bankens satsning både på skips- og bedriftsfinansiering hvor ditt bidrag vil være avgjørende for bankens suksess de neste årene.
 • Muligheten til å være en del av et lite, kompetent team i en av Norges mest fremoverlente forretningsbanker.Ønsker du mer informasjon om stillingen, kontakt FinancePeople gjennom André Herlofsen på 934 80 266/andre@financepeople.no, eller Andreas Kleiven på 948 87 566/andreas.kleiven@financepeople.no. Alle forespørsler behandles konfidensielt, også for oppdragsgiver hvis ønskelig. 


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans, Forsikring, Maritim / Shipping, Rådgivning / Konsulenter