Forvaltningssjef

Er du en relasjonsbygger med erfaring fra eiendom, kontraktsrett og økonomi?

Ønsker du å gjøre en forskjell for studentene i Oslo og Akershus? Gjennom god forvaltning av eiendommer bidrar Eiendomsavdelingen til at studentene i Oslo og Akershus har et godt treningstilbud, trygge boliger og gode barnehager. I rollen som forvaltningssjef, vil du være det kritiske bindeleddet mot tekniske tjenester, bygging og vedlikehold.

Vi ser etter deg som står støtt i en lederrolle med en bred kontaktflate og gode relasjonsskapende egenskaper. Du skaper tillit og engasjement, og dine kunder og kollegaer beskriver deg som en brobygger. Gjennom åpen dialog øker du din egen og andres forståelse. Din bevissthet rundt Eiendomsavdelingen som leverandør til SiOs andre avdelinger bidrar til et sterkere samarbeid og bedre løsninger. Du er nøyaktig og strukturert, initiativrik og har en sterk gjennomføringsevne.

Kvalifikasjoner:

 • Relevant høyere utdanning (bachelornivå) med bakgrunn innenfor bygg/anlegg, eiendomsforvaltning, juridiske fag eller økonomi
 • Bred kontrakts- og forhandlingserfaring
 • God kunnskap om eiendomsmarkedet herunder eiendomsforvaltning og eiendomsverdi
 • God økonomisk forståelse
 • Svært god muntlig og skiftelig fremstillingsevne.

Dine arbeidsoppgaver vil innebære:

 • Implementering og utforming av SLA avtaler
 • Ivareta leietakere og brukere
 • løpende dialog med eksterne og interne leietakere i SiO
 • Utarbeide analyser og nøkkeltall som understøtter strategi og mål
 • Sikre god overlevering fra Eiendomsavdelingen til leietaker
 • Kontraktsforhandlinger for den kommersielle delen av porteføljen

I en periode med tydelig satsning på økt profesjonalisering og vekst trenger SiO medarbeidere som både løser operative utfordringer og sikrer oppnåelse av strategiske mål. Det er viktig med lagspillere som klarer å se muligheter og sammen med de andre kan bidra til å bygge et sterkt lag hvor medarbeidere trives og utvikles.

SiO tilbyr en attraktiv arbeidsplass i lyse og trivelige lokaler i Domus Athletica i en organisasjon som ivaretar et viktig samfunnsoppdrag. Videre er det et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø med korte beslutningsveier og tett samarbeid med ledelsen. Som forvaltningssjef vil du ta del Eiendomsavdelingens ledergruppe og du rapporterer til Eiendomsdirektør.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved André Haaland, tlf.  970 77 785 eller Karoline V. Holtan, tlf. 984 68 704. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under «søk» eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor SiO.


Lignende søk: Konsulent, Leder, Eiendom / Eiendomsmegling