Business Controller til Advokatfirmaet Thommessen

Thommessen er et ledende norsk forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og London. Siden starten i 1856 har vi vært med på de fleste toneangivende oppdragene i norsk næringsliv. Vi dekker alle forretningsjuridiske områder og arbeider for å kunne tilby de beste løsningene for våre klienter.
Det er viktig for oss å kunne tilby klientene våre juridisk rådgivning av topp kvalitet innenfor alle fagområder. Thommessen mottar jevnlig bekreftelse på det høye faglige nivået fra både norske og internasjonale ratingbyråer. Vi opplever sterk vekst i etterspørsel etter våre tjenester, og vi omsatte for over 1,1 mrd. i 2020.


Har du lyst til å bli en del av Team Thommessen, og jobbe i et miljø preget av samarbeid og høyt kompetansenivå?

Thommessen ønsker nå å styrke sin økonomiavdeling med en engasjert og analytisk Business Controller. Du vil inngå i et hyggelig og kompetent team som består av ti medarbeidere i Oslo og to i Bergen. Avdelingen har et bredt ansvarsområde som inkluderer regnskap, lønn, løpende og periodisk rapportering, analyse, prising, budsjettering og compliance. Du vil som Business Controller jobbe bredt og variert, noe som gir gode muligheter for læring og utvikling. Hovedtyngden vil likevel ligge på analysearbeid og økonomistyring. Stillingen vil jobbe tett med, og rapportere til, selskapets CFO. Thommessen har nylig flyttet inn i splitter nye og flotte lokaler i VIA-bygget i Vika i Oslo.

Arbeidsoppgaver
Siden stillingen er et nytt tilskudd til avdelingen, vil rollen kunne tilpasses noe avhengig av bakgrunnen og erfaringen du har. De tiltenkte arbeidsoppgavene er:

  • bistå med ad hoc-analyser og løpende rapportering (Excel, Power BI)
  • bistå i prisingsarbeid
  • bidra i årsoppgjøret, som gjøres i samarbeid med selskapets revisor
  • bidra i interne prosjekter (eks. prosessforbedring, IT-systemer)

Ønskede kvalifikasjoner

  • høyere utdannelse innen økonomi
  • 1-2 års relevant erfaring, nyutdannede vil også bli vurdert
  • sterk tallforståelse og gode Excel-ferdigheter, gjerne erfaring med Power BI
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk
  • interesse for IT, og særlig forståelse for oppbyggingen av et integrert økonomisystem og grensesnitt med andre IT-løsninger

Ønskede personlige egenskaper
For å lykkes i rollen så tror vi at du er analytisk, strukturert og opptatt av å levere kvalitet.  Vi ser også etter deg som er nysgjerrig, engasjert og selvgående, som liker å jobbe sammen med andre, og som har lyst til å bidra til vårt miljø – både faglig og sosialt. Vi tenker også at om du er engasjert og tar initiativ, så får du en mer spennende og utviklende arbeidshverdag.

Hva kan Thommessen tilby deg?
En nyopprettet og spennende stilling i et av Norges største advokatfirmaer, hvor du får jobbe sammen med engasjerte kolleger som er opptatt av å dele kunnskap og jobbe mot felles mål. Svært gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Blir du en del av Team Thommessen, får du jobbe med noen av Norges beste. Fra første dag.

Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mobil 917 46 917 eller på mona.gabrielsen@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Advokat / Juridiske tjenester, Konsulent, Advokat/jurist, Rådgivning / Konsulenter