NRP Procurator AS søker dyktig regnskapsmedarbeider

NRP-gruppen er et uavhengig finanshus som tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester herunder finansiell rådgiving, tilrettelegging av transaksjoner, prosjektfinansiering, kapitalforvaltning, corporate finance, forretningsførsel, regnskapstjenester, depotmottakertjenester og eiendomsforvaltning. Gruppen har om lag 110 ansatte og hadde i 2019 en omsetning på ca. 400 mill. Vårt hovedfokus er innen bransjene Eiendom, Shipping og Offshore, Investeringsselskaper og Fond. Ytterligere informasjon er tilgjengelig på www.nrp.no.


NRP Procurator AS er et autorisert regnskapsførerselskap som utfører regnskapstjenester, forretningsførsel og rådgivning hovedsakelig for shipping- og eiendomsselskaper, investeringsselskaper og fond. Videre er selskapet depotmottaker for en rekke Alternative Investeringsfond (AIF). Selskapet består av ca. 60 dyktige medarbeidere med høy kompetanse og lang erfaring innen blant annet regnskap, skatt, selskapsrett og økonomistyring, og er et av Norges ledende selskaper innen sitt segment.

NRP Procurator opplever økt oppdragsmengde og søker etter en faglig sterk og profesjonell regnskapsmedarbeider som vil få arbeide med spennende oppdragsgivere innen blant annet eiendom, shipping, fond og investeringsselskaper. Som regnskapsmedarbeider i NRP Procurator vil du få jobbe selvstendig med faglig utfordrende arbeidsoppgaver og du vil bli en del av et meget kompetent og godt arbeidsmiljø.

Arbeidsoppgaver
NRP Procurator søker en dyktig, nøyaktig og effektiv regnskapsmedarbeider til vårt team. Som regnskapsmedarbeider/Accountant i NRP Procurator vil du få varierte og spennende arbeidsoppgaver, som blant annet:

 • løpende regnskapsførsel og bilagsbehandling
 • avstemminger og bistand med periodeavslutninger
 • remittering
 • MVA-oppgjør
 • evt. lønnsarbeid
 • koordinering og kommunikasjon med kunder
 • ad-hoc

Ønskede kvalifikasjoner

 • økonomisk utdannelse. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • minimum 3 års relevant erfaring, gjerne fra regnskapsbyrå. Erfaring med investeringsselskaper, eiendom og/eller shipping er positivt
 • god kompetanse og interesse for systemer. Vi benytter i dag blant annet Visma Business og Visma Lønn
 • god regnskapsforståelse og interesse for å lære nye fagområder innen spennende bransjer
 • erfaring med lønnsarbeid er positivt, men ikke et krav
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Personlige egenskaper

Vi søker en nysgjerrig, offensiv, nøyaktig og effektiv person som har ønske om og evne til å lære.

Videre må personen fungere godt i team, men må også inneha evne til å jobbe selvstendig.

God muntlig og skriftlig fremstillingsevne i både norsk og engelsk er en fordel.

Den riktige personen er serviceinnstilt, løsningsorientert og trives i en hyggelig, men til tider hektisk hverdag.

Vi tilbyr
Vi tilbyr en utfordrende og variert stilling i et solid selskap med høyt ambisjonsnivå og mange spennende og utfordrende oppdrag. Rollen vil være selvstendig og inneha god fleksibilitet. NRP Procurator er et selskap som er opptatt av å ta vare på sine ansatte og kan tilby et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer som bryr seg om hverandre. Selskapet holder til i flotte lokaler i Haakon VIIs gt. 1 i Oslo Sentrum.

Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Anne Hilde Nilsen på 975 89 490/anne@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans, Eiendom / Eiendomsmegling, Regnskap / Revisjon